مقاله شاه گزینی در دوره ساسانیان؛ فرآیند شاه گزینی در نامه تنسر به گشنسپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شاه گزینی در دوره ساسانیان؛ فرآیند شاه گزینی در نامه تنسر به گشنسپ دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شاه گزینی در دوره ساسانیان؛ فرآیند شاه گزینی در نامه تنسر به گشنسپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاه گزینی در دوره ساسانیان؛ فرآیند شاه گزینی در نامه تنسر به گشنسپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شاه گزینی در دوره ساسانیان؛ فرآیند شاه گزینی در نامه تنسر به گشنسپ :

مقاله شاه گزینی در دوره ساسانیان؛ فرآیند شاه گزینی در نامه تنسر به گشنسپ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در تاریخ ایران (پژوهشنامه علوم انسانی) از صفحه ۸۹ تا ۱۱۵ منتشر شده است.
نام: شاه گزینی در دوره ساسانیان؛ فرآیند شاه گزینی در نامه تنسر به گشنسپ
این مقاله دارای ۲۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساسانیان
مقاله شاه گزینی
مقاله نامه تنسر
مقاله خسرو انوشیروان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با وجود پژوهش های گسترده ای که درباره تاریخ و فرهنگ ساسانیان انجام گرفته است، تا کنون تنها به گونه ای شتاب زده به شیوه شاه گزینی در دستگاه پادشاهی ساسانیان اشاره شده و هنوز این موضوع تا اندازه زیادی ناشناخته و ابهام آلود مانده است. گزارش های تاریخی نشان می دهد که در دوره نیرومندی دستگاه پادشاهی ساسانی، پادشاهان پیش از مرگ خود شاهزاده ای را به عنوان ولیعهد تعیین می کرده اند، و در دوره ناتوانی آن خاندان، بزرگان و اشراف و هموندان خاندان های نژاده شاهنشاهی در گردهمایی خود، به خواست خویش هموندی از تخمه ساسانی را به تخت شهریاری می نشانده اند. در نامه تنسر به گشنسپ، شاه گزینی ساسانی به شیوه ای دیگرگونه و ناهمخوان با گزارش های تاریخی دیگر بازتاب یافته است، و موبدان موبد، دبیران مهشت و سپاهبد سپهبذان، شاه گزینان همیشگی دوره ساسانی خوانده شده اند. در این مقاله، کوشش خواهد شد که به جای «ساختگی» خواندن شیوه شاه گزینی بازتاب یافته در نامه تنسر به گشنسپ، پاسخی پذیرفتنی تر به این ناهمخوانی و ناسازگاری گزارش نامه تنسر با دیگر نوشته های تاریخی داده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.