باکلوفن در درمان نگهدارنده وابستگی به مواد افیونی: کارآزمایی بالینی دو سو کور تصادفی شده با کنترل دارونما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 باکلوفن در درمان نگهدارنده وابستگی به مواد افیونی: کارآزمایی بالینی دو سو کور تصادفی شده با کنترل دارونما دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد باکلوفن در درمان نگهدارنده وابستگی به مواد افیونی: کارآزمایی بالینی دو سو کور تصادفی شده با کنترل دارونما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی باکلوفن در درمان نگهدارنده وابستگی به مواد افیونی: کارآزمایی بالینی دو سو کور تصادفی شده با کنترل دارونما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن باکلوفن در درمان نگهدارنده وابستگی به مواد افیونی: کارآزمایی بالینی دو سو کور تصادفی شده با کنترل دارونما :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار)

تعداد صفحات :۱۴

هدف: هدف از انجام این بررسی نشان دادن تاثیر باکلوفن در نگهداشتن معتادان مواد افیونی در درمان نگهدارنده و کاهش مصرف مواد افیونی و برتری آن بر دارونما است.
روش: در یک بررسی آزمایشی دوسوکور ۴۰ بیمار با تشخیص وابستگی به مواد افیونی (بر پایه معیارهای DSM-IV) پس از دوره سم زدایی به تصادف در دو گروه جای داده شدند. در یک گروه ، ۲۰ نفر باکلوفن (۶۰ میلی گرم روزانه در ۳ دوز جداگانه) و درگروه دیگر ۲۰ نفر دارونما، به مدت ۱۲ هفته دریافت کردند. سنجه های اصلی شامل ماندن بیماران در درمان نگهدارنده و آزمایش های ادراری مثبت بودند. داده های پژوهش به کمک آزمون های آماری من – ویتنی و خی دو تحلیل گردید.
یافته ها: ماندن بیماران در درمان در گروه باکلوفن از گروه دارونما به طور معنی داری بیشتر بود. بیماران گروه باکلوفن کمتر از گروه دارونما، علایم ترک و افسردگی داشتند. دو گروه از نظر آزمایشهای ادراری مثبت ، شدت گرایش به مصرف مواد افیونی، عوارض جانبی دارویی و میانگین روزهای مصرف مواد افیونی و الکل در طی درمان تفاوت معنی داری نداشتند.
نتیجه: اثر بخشی باکلوفن از نظر ماندن بیماران در درمان و کاهش علایم ترک و افسردگی بر دارونما برتری چشم گیری دارد.

کلید واژه: باکلوفن، وابستگی به مواد افیونی، درمان نگهدارنده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.