اثر آنتی‌ اکسیدانی زردچوبه و زعفران بر اکسیداسیون دیواره سلول ‌های کبدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آنتی‌ اکسیدانی زردچوبه و زعفران بر اکسیداسیون دیواره سلول ‌های کبدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آنتی‌ اکسیدانی زردچوبه و زعفران بر اکسیداسیون دیواره سلول ‌های کبدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی‌ اکسیدانی زردچوبه و زعفران بر اکسیداسیون دیواره سلول ‌های کبدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آنتی‌ اکسیدانی زردچوبه و زعفران بر اکسیداسیون دیواره سلول ‌های کبدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: رادیکال های آزاد به خصوص گونه های اکسیژن فعال با ایجاد خسارت به بیومولکول هایی همچون DNA، پروتئین ها، آنزیم ها و یا لیپیدهای غشایی می توانند اختلالاتی را ایجاد کنند. پراکسیداسیون لیپیدها در ذره LDL و دیواره سلول های کبدی در تشکیل آترواسکلروز و بیماری کبدی و همچنین قندی شدن غیر آنزیمی پروتئین ها در کمپلکس شدن دیابت نقش دارند. عدم تعادل سیستم آنتی اکسیدانی و اکسیدانی می تواند باعث بروز اثرات مخرب رادیکال های آزاد در طولانی مدت گردد. در این مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی بعضی از چاشنی های معروف از جمله زردچوبه و زعفران بر اختلالات ذکر شده بررسی گردید.روش بررسی: ابتدا چاشنی گیاهان مورد بررسی تهیه و پس از شناسایی هرباریومی عصاره گیری شد. هپاتوسیت های موش تهیه گردید. آنگاه در مجاورت t- بوتیل هیدروپرکساید ۵/۱ میلی مولار قرار گرفت و میزان مالون دی آلدیید محصول پراکسیداسیون لیپید در حضور و غیاب عصاره گیاهی و میزان آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) آزاد شده نیز ناشی از پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی اندازه گیری گردید. تغییرات گلیکوزیلاسیون هموگلوبین و اکسیداسیون LDL نیز در حضور و غیاب عصاره ها بررسی گشت و میزان درصد مهار اکسیداسیون نسبت به کنترل محاسبه گردید.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که زردچوبه در غلظت ۱۰ mg/ml میزان مالون دی آلدیید را ۸/۲۸ درصد، تولید AST را به میزان ۵۳/۲۵ درصد و در غلظت ۱ mg/ml میزان قندی شدن هموگلوبین را ۸۵/۲۵ درصد مهار می کند. اثر زردچوبه بر مهار اکسیداسیون LDL در غلظت ۱ mg/ml بسیار چشمگیر بود. زعفران نسبت به زردچوبه اثرات مهاری محسوسی در هر سه سیستم مورد آزمایش از خود نشان نداد.بحث: این مطالعه نشان داد که زردچوبه در غلظت های به کار برده شده در هر سه سیستم اکسیداتیو اثرات مهاری آشکاری دارد و در مقایسه با زعفران آثار ضداکسیداسیون LDL و ضدگلیکوزیلاسیون هموگلوبین و حفاظت کننده از سلول های کبدی را دارا می باشد و می توان به عنوان آنتی اکسیدان و مکمل غذایی جهت بیماران دیابتیک، کبدی و افراد مستعد به آترواسکلروز مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: آنتی ‌اکسیدان‌ ها، زردچوبه، زعفران، LDL، سلول کبدی، هموگلوبین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.