مقاله ساختار عاملی نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساختار عاملی نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو در ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساختار عاملی نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساختار عاملی نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساختار عاملی نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو در ایران :

مقاله ساختار عاملی نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار) از صفحه ۲۲۰ تا ۲۳۰ منتشر شده است.
نام: ساختار عاملی نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو در ایران
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نسخه تجدیدنظرشده پرسش نامه شخصیتی نئو
مقاله الگوی پنج عاملی شخصیت
مقاله ساختار عاملی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف پژوهش حاضر با توجه به نقاط ضعف روش شناختی بررسی های پیشین نسخه تجدیدنظر شده فارسی پرسش نامه شخصیتی نئو (NEO-PI-R)، بررسی مجدد ساختار عاملی این پرسش نامه در ایران بود.
روش: ۳۳۴ دانشجو (۲۳۱ دختر و ۹۸ پسر، ۵ نفر جنسیت خود را اعلام نکردند) با میانگین سنی ۲۳۱۰ سال به صورت در دسترس از دانشگاه های تهران، علم و فرهنگ و شهید بهشتی به پرسش نامه شخصیتی نئو پاسخ دادند. برای تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی داده ها، از تحلیل موازی و چرخش مایل استفاده شد.
یافته ها: تحلیل عاملی اکتشافی به استخراج پنج عامل انجامید. این پنج عامل روی هم ۵۹۲۵% از واریانس کل را تبیین می کردند. در نتیجه تحلیل عاملی اکتشافی، تعداد قابل توجهی بار مشترک و بار اشتباه مشاهده شد. تحلیل عاملی تاییدی نیز به شاخص های برازش ضعیف تا متوسط منجر شد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش حاضر و با در نظر گرفتن ضرایب آلفای متوسط و ضعیف به دست آمده در بررسی گروسی فرشی (۱۳۸۰)، کاربردپذیری این پرسش نامه (به صورت اولیه) در فرهنگ ایرانی مورد تردید است. به نظر می رسد انجام تحلیل عاملی در سطح گویه ها می تواند ره گشا باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.