جداسازی و شناسایی قارچهای بیماریزا و ساپروفیت از ضایعات آبشش کپورماهیان پرورشی (کپور معمولی؛ کپور نقره ای؛ کپور علفخوار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی قارچهای بیماریزا و ساپروفیت از ضایعات آبشش کپورماهیان پرورشی (کپور معمولی؛ کپور نقره ای؛ کپور علفخوار) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی قارچهای بیماریزا و ساپروفیت از ضایعات آبشش کپورماهیان پرورشی (کپور معمولی؛ کپور نقره ای؛ کپور علفخوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی قارچهای بیماریزا و ساپروفیت از ضایعات آبشش کپورماهیان پرورشی (کپور معمولی؛ کپور نقره ای؛ کپور علفخوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی قارچهای بیماریزا و ساپروفیت از ضایعات آبشش کپورماهیان پرورشی (کپور معمولی؛ کپور نقره ای؛ کپور علفخوار) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۶

هدف: جداسازی و شناسایی قارچها از ضایعات آبشش کپورماهیان پرورشی استان مازندران.نمونه ها: نمونه های آبشش از کپور معمولی (Cyprinus carpio)، کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و کپور علفخوار (Ctenopharingodon idella)روش: ابتدا سطح آبشش توسط آب مقطر استریل شستشو داده شد. سپس قطعاتی از آبشش به روش استریل جدا و پس از نگهداری در لوله های استریل، به آزمایشگاه منتقل شدند. پس از آن در محیطهای سابوروگلوکزآگارو کورن میل آگار کشت داده شدند.تجزیه و تحلیل آماری: آزمون مربع کای و آزمون تی.نتایج: در مجموع ۳۹ گونه قارچ از ضایعات آبشش ماهیان جدا و شناسایی گردید. مهمترین قارچهای بیماریزای جدا شده شامل برانکیومایسس، ساپرولگنیاها، گونه های فوزاریوم، فوما و اگزوفیالا بودند. گونه های فوزاریم (۴۶.۴۰ درصد) و ساپرولگنیا ( ۲۵ درصد) بیشترین فراوانی را داشتند در حالی که اگزوفیالا (۳.۶ درصد) کمترین فراوانی را در بین قارچهای بیماریزای جدا شده نشان دادند.نتیجه گیری: در این مطالعه قارچهای برانکیومایسس، فوما و اگزوفیالا برای اولین بار در ایران از ماهیان جدا شده است. چنین استنباط می شود که قارچهای جدا شده در این مطالعه نقش مهمی را در بیماریزایی ماهی داشته باشند. بنابراین برای بررسی این موضوع به مطالعات بیشتری در آینده نیاز است.

کلید واژه: قارچها، کپورماهیان، آبشش، برانکیومایسس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.