مقاله هنجاریابی و سنجش روایی و پایایی پرسش نامه بهزیستی ذهنی (چکیده دهمین همایش پیاپی سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هنجاریابی و سنجش روایی و پایایی پرسش نامه بهزیستی ذهنی (چکیده دهمین همایش پیاپی سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هنجاریابی و سنجش روایی و پایایی پرسش نامه بهزیستی ذهنی (چکیده دهمین همایش پیاپی سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هنجاریابی و سنجش روایی و پایایی پرسش نامه بهزیستی ذهنی (چکیده دهمین همایش پیاپی سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هنجاریابی و سنجش روایی و پایایی پرسش نامه بهزیستی ذهنی (چکیده دهمین همایش پیاپی سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران) :

مقاله هنجاریابی و سنجش روایی و پایایی پرسش نامه بهزیستی ذهنی (چکیده دهمین همایش پیاپی سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار) از صفحه ۲۳۱ تا ۲۳۸ منتشر شده است.
نام: هنجاریابی و سنجش روایی و پایایی پرسش نامه بهزیستی ذهنی (چکیده دهمین همایش پیاپی سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هنجاریابی
مقاله پایایی
مقاله روایی
مقاله بهزیستی ذهنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: تدوین پرسش نامه ای کوتاه در مورد بهزیستی ذهنی و سنجش روایی و پایایی آن هدف پژوهش حاضر بود.
روش: با استفاده از منابع، مجموعه ای از سوالات گردآوری و طراحی شد و در دو فاز مورد بررسی قرار گرفت، در فاز نخست بر روی ۷۰ نفر از کارکنان شرکت فولاد مبارکه اصفهان به طور تصادفی و در فاز دوم بر روی ۴۰ نفر از کارکنان مراجعه کننده به یک مرکز مشاوره پس از تشخیص اختلال افسردگی و اضطراب – به وسیله مصاحبه – و هم چنین ۱۶۶ نفر از کارکنان غیرمراجعه کننده به طور تصادفی. هماهنگی درونی، روایی محتوایی، روایی تشخیصی، پایایی، نقاط برش، حساسیت و ویژگی پرسش نامه و خطای اندازه گیری به روش های همبستگی، تحلیل واریانس، t مستقل، تحلیل تمایزات و تحلیل عاملی محاسبه شد.
یافته ها: روش تحلیل عامل چهار عامل سرزندگی، اراده (زیرمقیاس های عواطف مثبت)، روان رنجوی و استرس- افسردگی (زیرمقیاس های عواطف منفی) را آشکار ساخت. ضرایب آلفای کرونباخ برای این چهار زیرمقیاس بالاتر از ۰۸ به دست آمد. تفاوت میان دو گروه سالم و بیمار (p£۰۰۰۰۱)نشانگر روایی تشخیصی پرسش نامه بود. نقطه برش، حساسیت و ویژگی این پرسش نامه به ترتیب ۱۹، ۶۷۵% و ۷۸% به دست آمد.
نتیجه گیری: با توجه به ویژگی های مطلوب روان سنجی این پرسش نامه می توان از آن در نیل به مقاصد پژوهشی، تشخیصی و درمانی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.