بررسی امکان استقرار سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در فرایند تولید مواد غذایی در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان استقرار سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در فرایند تولید مواد غذایی در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان استقرار سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در فرایند تولید مواد غذایی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان استقرار سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در فرایند تولید مواد غذایی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان استقرار سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در فرایند تولید مواد غذایی در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی

تعداد صفحات :۱۰

در حال حاضر در واحد های صنایع غذایی هنوز از روشهای سنتی کنترل – بر مبنای بازرسی فرآورده نهایی – استفاده می شود. حرکت جهانی هم اکنون در جهت استفاده از سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی (Hazard Analysis Critical Control Point – HACCP) است که ویژگی اصلی آن پیشگیری از بروز عوامل خطرزا در مراحل مختلف تولید می باشد. طرح حاضر با سه هدف کلی انجام شد: ۱- تدوین “آیین کار استفاده از سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی”، ۲ – آشنا کردن مسوولان فنی و صاحبان صنایع غذایی کشور با مفهوم و اصول HACCP و چگونگی تدوین و اجرای سیستم در صنایع غذایی مختلف و ۳- استقرار سیستم HACCP در یک واحد تولیدی لبنی منتخب به عنوان نمونه. در اجرای این طرح نسبت به تشکیل گروه های مرکزی و اجرایی در واحد منتخب اقدام گردید و ۱۵ دوره و کارگاه آموزشی طی ۳۹ روز جهت شناساندن سیستم برگزار شد. سپس با توجه به تامین پیش نیازها و روش خوب ساخت سیستم HACCP با موفقیت در واحد منتخب استقرار یافت و در حال حاضر این واحد موفق به اخذ گواهینامه HACCP از سوی شرکتهای ذیربط گردیده است. این طرح نشان داد که استقرار سیستم HACCP در واحدهای تولیدی صنایع غذایی کشور امکان پذیر است. تدوین و اجرای این سیستم گامی بلند در جهت بهبود مدیریت کیفیت، سلامت غذا، ارتقای ایمنی غذایی و حمایت از مصرف کننده است. گسترش این سیستم در کشور، علاوه بر موارد فوق، توانایی رقابت در صحنه بازارهای جهانی از نظر صادرات و تجارت بین المللی مثلا پیوستن به سازمان تجارت بین المللی را نیز در پی دارد.

کلید واژه: سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی، عوامل خطرزا، نقطه کنترل بحرانی، پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.