مقاله پارگی خود به خودی تاندون به دنبال هیپر پاراتیروئیدی اولیه ” گزارش دو مورد”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پارگی خود به خودی تاندون به دنبال هیپر پاراتیروئیدی اولیه ” گزارش دو مورد” دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پارگی خود به خودی تاندون به دنبال هیپر پاراتیروئیدی اولیه ” گزارش دو مورد”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پارگی خود به خودی تاندون به دنبال هیپر پاراتیروئیدی اولیه ” گزارش دو مورد”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پارگی خود به خودی تاندون به دنبال هیپر پاراتیروئیدی اولیه ” گزارش دو مورد” :

مقاله پارگی خود به خودی تاندون به دنبال هیپر پاراتیروئیدی اولیه ” گزارش دو مورد” که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۱۴۳ تا ۱۴۷ منتشر شده است.
نام: پارگی خود به خودی تاندون به دنبال هیپر پاراتیروئیدی اولیه ” گزارش دو مورد”
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاندون پاتلا
مقاله هیپرپاراتیروئیدی اولیه
مقاله پارگی خود به خودی تاندون
مقاله تاندون سه سر بازویی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پارگی خود به خودی تاندون بیماری نادری است که اغلب به دنبال یک بیماری زمینه ای یا مصرف دارو ایجاد می شود. همراهی پارگی خود به خودی تاندون با هیپرپاراتیروئیدی اولیه به ندرت گزارش شده است.
مورد: طی یک مطالعه گزاش مورد دو پارگی خود به خودی تاندون در زمینه هیپرپاراتیروئیدی اولیه معرفی می شود. مورد اول خانم میانسالی است که به علت پارگی دو طرفه تاندون های پاتلا عمل جراحی ترمیم ثانویه تاندون و تقویت تاندون برای او انجام گرفته و مورد دوم آقای میانسالی است که با پارگی یک طرفه تاندون عضله سه سر بازویی تحت عمل جراحی و ترمیم اولیه تاندون قرار گرفته است.
نتیجه گیری: با توجه به این که برای پارگی تاندون نیروی بسیار زیادی لازم است، در موارد پارگی خود به خودی تاندون پی گیری بیمار از نظر بیماری زمینه ای و مصرف دارو ضروری است. در صورتی که بیمار از قبل بیماری زمینه ای خاصی را نداشته باشد بررسی سطح سرمی کلسیم، فسفر، الکالن فسفاتاز و هورمون پاراتیروئید جهت رد هیپر پاراتیروئیدی اولیه توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.