بررسی خونریزی دستگاه گوارش تحتانی در کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خونریزی دستگاه گوارش تحتانی در کودکان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خونریزی دستگاه گوارش تحتانی در کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خونریزی دستگاه گوارش تحتانی در کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خونریزی دستگاه گوارش تحتانی در کودکان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: مشاهده خون در مدفوع یا استفراغ برای کودک و خانواده و پزشک ترسناک است زمانی­که بیماری دچار خونریزی آشکار از دستگاه گوارش می­شود، بلافاصله مورد توجه قرار گرفته و نیازمند انجام اقدامات طبی خاصی است درحالی­که خون مخفی کمتر مشکل ساز می­شود. آنمی فقرآهن یا تست گایاک مثبت ممکن است تنها تظاهر خونریزی دستگاه گوارش باشد. لذا برخورد تشخیصی ­و درمانی­کودکان مشکوک به خونریزی از دستگاه گوارش ­و اجتناب در به تأخیر انداختن تشخیص در کودکان به­شدت بیمار، و انجام تست­های بیهوده و غیر ضروری در بیمارانی­که از نظر بالینی­ خوب هستند اهمیت دارد. این تحقیق مروری بر علل خونریزی دستگاه گوارش تحتانی در کودکان می­باشد.
روش مطالعه: در طی این مطالعه از فروردین ۸۰ تا فروردین ۸۲ کودکانی­که با خونریزی از دستگاه گوارش تحتانی ­به مرکز آموزشی- ­درمانی کودکان به­صورت بستری و یا سرپایی ­مراجعه نمودند، مورد مطالعه قرار گرفته­ و با استفاده از فرم جمع­آوری اطلاعات شامل: سن­، جنس­، علت مراجعه، نتیجه آندوسکوپی ­و کولونوسکوپی اطلاعات مربوط به بیماران ثبت گردیده و سپس آنالیز آماری صورت گرفت.
یافته­ها: از ۵۹ بیمار مورد مطالعه، ۲۰ بیمار (۹/۳۳%) مونث و ۳۹ نفر (۱/۶۶ %) مذکر بودند و سن قبل از مدرسه شایعترین گروه سنی ( ۵/۵۲ %) بود. چهل­ونه بیمار (۱/۸۳%) با شکایت هماتوشزی و ۱۰ بیمار (۹/۱۶%) با شکایت ملنا مراجعه کرده بودند. در ۴۶ بیمار (۷۸%) بررسی آندوسکوپیک و در ۴۵ نفر­ (8/97%) از آنان بیوپسی به عمل آمد. شایعترین علت خونریزی­، پولیپ (۲/۳۲%) می­باشد.
نتیجه­گیری: اکثریت بیماران با خونریزی دستگاه گوارش تحتانی­، با شکایت هماتوشزی مراجعه کرده بودند و کولونوسکوپی روش تشخیصی بسیار مناسبی برای تعیین کانون خونریزی بود. شیوع بسیاری از ضایعات براساس سن کودک متفاوت خواهد بود و یافتن علائم بالینی اختصاصی برای تشخیص زودرس هر ضایعه کمک کننده خواهد بود.

کلید واژه: خونریزی رکتال، هماتوشزی، ملنا، پولیپ، کودکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.