مقایسه روش های مختلف درمان دارویی در بیماران مبتلا به بیماری تروفوبلاستیک کم خطر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روش های مختلف درمان دارویی در بیماران مبتلا به بیماری تروفوبلاستیک کم خطر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روش های مختلف درمان دارویی در بیماران مبتلا به بیماری تروفوبلاستیک کم خطر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روش های مختلف درمان دارویی در بیماران مبتلا به بیماری تروفوبلاستیک کم خطر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روش های مختلف درمان دارویی در بیماران مبتلا به بیماری تروفوبلاستیک کم خطر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران

تعداد صفحات :۸

مواردی از بیماری تروفوبلاستیک حاملگی که براساس طبقه بندی WHO در دسته کم خطر قرار می گیرند با شیمی درمانی تک دارویی دارای پیش آگهی عالی هستند.
به منظور یافتن موثرترین، کم عارضه ترین و کم هزینه ترین روش شیمی درمانی در میان روش های مرسوم، در یک مطالعه طولی، اثرات درمانی اکتینومایسین و متوترکسیت به صورت پالس و ممتد، بر روی ۵۴ مورد LRGTD در بیمارستان میرزا کوچک خان بررسی شد.
۱۸ بیمار پالس اکتینومایسین، ۱۳ بیمار پالس متوتروکسیت، ۸ مورد اکتینومایسین ۵ روزه و ۱۵ مورد متوتروکسیت و لکورین دریافت کردند.
۶۶.۷% (۳۴ نفر) با اولین خط شیمی درمانی بهبودی یافتند. ۱۰۰% بیماران تحت مطالعه بهبود یافتند و هیچ موردی از عود طی یک سال پیگیری دیده نشد.
میزان پاسخ درمانی در گروه پالس اکتینومایسین ۶۸.۸% (۱۱ نفر)، پالس متوتروکسیت ۶۱.۵% (۸ نفر)، اکتینومایسین ۵ روزه ۵۷.۱% (۴ نفر) و متوتروکسیت و لکورین ۷۳.۳% (۱۱ نفر) بود.
میانگین مدت شیمی درمانی تا حصول بهبودی در چهار گروه مورد مداخله، ۶۶ الی ۷۸ روز و بدون اختلاف معنی دار آماری بود.
میانگین تعداد دوره های شیمی درمانی در گروه پالس متوتروکسیت (۸.۴±۱.۸) حدود دو برابر دیگر گروه های درمانی بود (۴.۳±۱.۵). این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (P=0.0001).

کلید واژه: متوترکسات، اکتینومایسین، بیماری تروفوبلاستیک حاملگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.