مقاله اقتصاد واژگون عشق: نگاهی به حضور استعاری پول و اقتصاد در غزلیات شمس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اقتصاد واژگون عشق: نگاهی به حضور استعاری پول و اقتصاد در غزلیات شمس دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اقتصاد واژگون عشق: نگاهی به حضور استعاری پول و اقتصاد در غزلیات شمس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اقتصاد واژگون عشق: نگاهی به حضور استعاری پول و اقتصاد در غزلیات شمس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اقتصاد واژگون عشق: نگاهی به حضور استعاری پول و اقتصاد در غزلیات شمس :

مقاله اقتصاد واژگون عشق: نگاهی به حضور استعاری پول و اقتصاد در غزلیات شمس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در تاریخ ادبیات (پژوهشنامه علوم انسانی) از صفحه ۳۵ تا ۵۱ منتشر شده است.
نام: اقتصاد واژگون عشق: نگاهی به حضور استعاری پول و اقتصاد در غزلیات شمس
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پول
مقاله ادبیات
مقاله زبان
مقاله رابطه پول و ادبیات
مقاله شعر عرفانی فارسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گرچه در اکثر آثار ادبی تمام نقاط دنیا رد پای پول و مسایل اقتصادی دیده می شود، اما قایل شدن رابطه ای عمیق و ناگسستنی بین پول، اقتصاد و ادبیات حرکتی است عجیب و نامانوس؛ عجیب تر و نامأنوس تر این که چنین رابطه ای را در شعر عرفانی فارسی جستجو کنیم. و این کاری است که در این مقاله انجام خواهد شد. نکته دیگر این است که در اکثر آثار انتقادی ادبی درباره شعر، رمان و غیره، تقریبا هیچ توجهی به جنبه استعاری پول و اقتصاد در این آثار نمی شود. بنابراین یکی از مسایل مهمی که این مقاله به آن خواهد پرداخت، نشان دادن حضورِ پررنگ پول، طلا، و مسایل اقتصادی به مثابه استعاره در این آثار خواهد بود. همچنین این مقاله نگرش مولانا نسبت به زبان شعر را به طور مختصر بررسی خواهد کرد. نکته دیگری که در این مقاله حایز اهمیت است، ارزش تاریخی این پژوهش در حوزه ادبیات فارسی است؛ زیرا نه در تاریخ ادبیات فارسی و نه در تاریخ نقد ادبی ایران، تاکنون به شعر مولانا و شاعران قدیم و جدید دیگر، از این دیدگاه نگریسته نشده. پس این رویکرد می تواند پنجره ای باشد به سوی دیدگاه ها و تفسیرهایی متفاوت از آن چه تاکنون وجود داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.