اثر تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد و روغن کدوی بذر برهنه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد و روغن کدوی بذر برهنه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد و روغن کدوی بذر برهنه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد و روغن کدوی بذر برهنه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد و روغن کدوی بذر برهنه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی تاثیر تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد و همچنین تاثیر تنش شوری بر تولید روغن کل در کدوی بذر برهنه (Cucurbita pepo subsp. pepo var. styriaca)، در دو سال متوالی ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸ آزمایش هایی انجام شد. با توجه به این که در آزمایش های انجام شده از تیمارهای مختلف استفاده گردیده بود، برای هر گروه از آن ها از طرح های آماری مختلف استفاده شد. طرح آماری کرت های خرد شده برای بررسی تاثیرات تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد و طرح آماری بلوک های کامل تصادفی برای بررسی تاثیر تنش شوری بر میزان روغن کل بذرهای به دست آمده، مورد استفاده قرار گرفت. این تحقیق در محل گلخانه و مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. در این تحقیق تیمارهای شوری در دو زمان مختلف اعمال شدند. مرحله اول، قبل از کاشت بذرها انجام شد که برای این امر بذرها را در محلول های نمک ۰، ۲.۵، ۵ و ۱۰ گرم در لیتر NaCl دارای EC به ترتیب برابر با ۰، ۳۹۰، ۷۸۰ و ۱۵۶۰ دسی زیمنس بر سانتی متر (mscm-1) برای مدت ۳۶ ساعت خیسانده و سپس کاشته شدند. مرحله دوم تیمارها، از شروع چهار برگی آغاز و تا گل دهی تداوم می یافت. تیمارهای ازت شامل ۰، ۷۵، ۱۵۰، ۲۲۵ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار بود که در سه زمان مختلف (همزمان با کاشت بذر، مرحله چهار برگی و شروع گل دهی) در اختیار گیاهان قرار داده شدند. نتایج به دست آمده از آزمایش های سال ۱۳۷۷ نشان داد که تنش شوری باعث افزایش سطح پرولین آزاد برگ ها در مقایسه با شاهد شده است. بالاترین میزان پرولین آزاد برگ ها در زمانی که سطح تنش شوری ۲.۵ گرم در لیتر (۳۹۰ mscm-1) NaCl و سطح ازت در میزان ۲۲۵ کیلوگرم در هکتار بوده مشاهده گردید. میزان روغن کل نیز زمانی در بالاترین حد خود بود که تنش شوری ۲.۵ گرم در لیتر (۳۹۰ NaCl mscm-1) اعمال گردید. نتایج فوق نیز در آزمایش های انجام شده در سال ۱۳۷۸ هم مشاهده شد.

کلید واژه: کدوی بذر برهنه، تغذیه ازت، تنش شوری، روغن دانه، پرولین آزاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.