اثر اکسین های ۲ ۴-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اکسین های ۲ ۴-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اکسین های ۲ ۴-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اکسین های ۲ ۴-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اکسین های ۲ ۴-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۳

کوچک بودن اندازه میوه نارنگی، همیشه برای تولید کنندگان یک مشکل جدی محسوب شده و بازارپسندی میوه را به شدت کاهش می دهد. در این آزمایش، به منظور افزایش اندازه میوه، درختان نارنگی انشو(Citrus unshiu) پیوند شده روی پایه نارنج (Citrus aurantium) در سال پرمحصول در پایان ریزش فیزیولوژیکی میوه (ریزش میوه های جوان با قطر ۲-۰.۵ سانتی متر در خرداد)، با دو نوع اکسین مصنوعی دی کلروفنوکسی استیک اسید (۲,۴-D، غلظت های ۰، ۱۰، ۳۰ و ۶۰ میلی گرم در لیتر و نفتالین استیک اسید (NAA) غلظت های ۰، ۳۰۰، ۴۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم در لیتر محلول پاشی شدند. بر اساس نتایج به دست آمده، تیمار ۴۰۰ میلی گرم در لیتر NAA قطر و وزن میوه و تیمار ۳۰ میلی گرم در لیتر ۲,۴-D وزن میوه را به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش دادند. واکنش عصاره (pH عصاره) در تیمارهای ۴۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم در لیتر NAA به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش یافت و درصد وزن مواد جامد محلول (TSS) به حجم عصاره میوه در تیمار ۴۰۰ میلی گرم در لیتر NAA کاهش معنی داری نسبت به شاهد نشان داد. اگر چه این تیمار میزان عصاره را افزایش داد ولی درصد آن با توجه به وزن میوه، نسبت به شاهد تغییری نکرد. دو هورمون فوق و به خصوص تیمار ۴۰۰ میلی گرم در لیتر هورمون NAA، میوه ها را از حالت غیر قابل فروش به صورت بازارپسند و با ظاهری مناسب تبدیل کردند که از نظر اقتصادی بسیار با اهمیت است.

کلید واژه: نارنگی، هورمون، NAA ،۲,۴-D و رشد میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.