پیش ‌بینی سیلابها بر اساس موقعیتهای سامانه‌ های همدیدی در شمال شرق ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش ‌بینی سیلابها بر اساس موقعیتهای سامانه‌ های همدیدی در شمال شرق ایران دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش ‌بینی سیلابها بر اساس موقعیتهای سامانه‌ های همدیدی در شمال شرق ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش ‌بینی سیلابها بر اساس موقعیتهای سامانه‌ های همدیدی در شمال شرق ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش ‌بینی سیلابها بر اساس موقعیتهای سامانه‌ های همدیدی در شمال شرق ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جغرافیایی

تعداد صفحات :۲۲

شمال شرق ایران، به عنوان قطب بزرگ کشاورزی و دامپروری از شرایط اقلیمی نسبتاً مناسبی برخوردار بوده و دارای آب و هوای نیمه مرطوب تا نیمه خشک و خشک است. با وجود شرایط زیست‌محیطی نسبتاً مناسب منطقه، وقوع سیلابهای شدید، خسارات جانی و مالی بسیاری را به مردم تحمیل می‌کند. لذا شایسته است تا جهت مدیریت صحیح منابع و امکانات، الگوهای سینوپتیکی که منجر به طوفان و بارش سیل‌زا در منطقه می‌گردد با دقت مورد شناسایی قرار گیرد. به این منظور در این تحقیق، از داده‌های بلندمدت بارش و دبی ایستگاه‌های موجود در منطقه طی دوره آماری ۳۰ ساله (۱۹۷۰ تا ۱۹۹۹ میلادی) استفاده شد. همراه با این داده‌ها، نقشه‌های روزانه هواشناسی مربوط به سطح زمین و ترازهای بالا تهیه و بررسی گردید. نتایج حاصله بیانگر آن است که چهار الگو در ایجاد بارش‌های سیل‌زا در منطقه مؤثر هستند که عبارتند از:
۱. کم فشارهای مهاجر قطبی اروپایی که از حوالی اسکاندیناوی منشأ می‌گیرند.
۲. کم فشارهای مدیترانه‌ای
۳. کم فشارهای سودانی و دریای سرخ که از جنوب غرب وارد منطقه می‌شوند.
۴. کم فشار مهاجر قطبی سیبری که از مناطق قطبی در شمال سیبری منشأ گرفته و از طریق دریاچه آرال و شمال شرق ایران یا شمال منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهند.
شدیدترین بارش منطقه در شرایطی به وقوع می‌پیوندد که مرکز کم فشار بر روی منطقه استقرار یابد و منطقه تحت تأثیر فعالیت جبهه سرد واقع شود. تداوم بارش در شرایطی است که هم زمان، دو سیستم کم فشار دریای سرخ با سیستم کم فشار مدیترانه‌ای یا کم فشار مهاجر قطبی اروپایی در منطقه فعال باشند و جبهه در شمال شرق به حالت مخلوط درآید.

کلید واژه: الگوهای سینوپتیک، بارش سیل‌زا، طوفان، نقشه‌های سینوپتیک، جبهه، مراکز فشار، شمال شرق ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.