اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۹

زمینه: با مقاومت روزافزون باکتری های بیماری زا نسبت به داروهای آنتی بیوتیک، محققان در پی یافتن ترکیب ها و داروهای جدید به خصوص داروهای گیاهی به عنوان جای گزین آنتی بیوتیک های غیر موثر هستند. هدف: مطالعه به منظور تعیین خواص ضد باکتریایی عصاره آبی و الکلی گیاه لاواندولااستوکاس بر سویه های بالینی و استاندارد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلاتایفی، سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیاکلی انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه آزمایشگاهی در سال ۱۳۷۹ در گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شد. عصاره ها به روش تقطیر در خلا استخراج شدند. خاصیت ضدباکتریایی عصاره ها ابتدا به روش رقت لوله ای در محیط مایع مورد بررسی قرار گرفت و حداقل غلظت مهارکننده و کشنده با استفاده از درصد غلظت های مختلف عصاره ها تعیین شد. با تهیه صفحه از غلظت های تعیین شده، در روش آنتی بیوگرام به شیوه انتشار صفحه در آگار، میانگین قطر هاله های عدم رشد روی محیط جامد با یکدیگر مقایسه شدند. یافته ها: غلظت های معینی از این عصاره ها دارای اثر ضد میکروبی قابل توجهی روی باکتری ها بودند. تاثیر عصاره ها با کم شدن غلظت آنها در دیسک، کم می شد. عصاره های الکلی با غلظت ۲۰ و۳۰ میلی گرم به طور معنی دار اثر مهاری روی رشد باکتری های مورد آزمایش داشتند که در این میان غلظت ۳۰ میلی گرم دارای هر دو اثر مهاری و کشندگی بود.نتیجه گیری: علی رغم تاثیر قابل توجه برخی از غلظت های عصاره این گیاه بر باکتری ها، برای معرفی آن به عنوان جای گزین داروهای ضد میکروبی، به مطالعه های وسیع تری نیاز است.

کلید واژه: عصاره آبی و الکلی، لاواندولااستوکاس، استافیلوکوکوس اوریوس، سالمونلاتایفی، اشرشیاکلی، سودوموناس آیروژینوزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.