طرح فرضیه ای پیرامون نظریات تک عامل نگر (جبرگرا) در جغرافیا و سایر علوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح فرضیه ای پیرامون نظریات تک عامل نگر (جبرگرا) در جغرافیا و سایر علوم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح فرضیه ای پیرامون نظریات تک عامل نگر (جبرگرا) در جغرافیا و سایر علوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح فرضیه ای پیرامون نظریات تک عامل نگر (جبرگرا) در جغرافیا و سایر علوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح فرضیه ای پیرامون نظریات تک عامل نگر (جبرگرا) در جغرافیا و سایر علوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جغرافیایی

تعداد صفحات :۱۶

کاوش در سرگذشت علوم مختلف، بسیاری از زوایای پنهان در سیر تکوین دانشهای انسانی را آشکار می سازد. در این میان، برخی ویژگیها در بین علوم مختلف، مخصوصا در مراحل آغازین شکل گیری و استقلال آنها، مشترک به نظر می رسند. از جمله این خصایص مشترک می توان گرایش به تبیین تک بعدی، یا تک عامل نگری در تحلیل پدیده ها اشاره کرد. بدین سان، در نوشتار حاضر، این فرضیه مطرح شده است که بنابر عللی چند (که برخی از آنها مورد اشاره قرار گرفته اند)، مکاتب جبرگرا (جبر جغرافیایی، جبر اجتماعی، جبر ژنتیکی و …) گرایشهایی هستند که متعلق به دوره های اولیه تکوین علوم جدید می باشند. گرایشهای جبرگرا زمانی پدید آمده اند که علوم مختلف از یکدیگر جدا شده و برای اعلام موجودیت بر نقاط تمایز خود پافشاری بیشتری کرده اند. این گرایشها نظریات بدیعی هستند که کل پارادایم حاکم بر حوزه های علمی سابق را دگرگون کرده اند. در این میان، آنچه جالب توجه است قدرت بالای تبیین گری، پیشگویی و درجه قابل توجهی از اعمال کنترل بر پدیده هاست که در این گونه نظریات، وجود دارد (به صورت تصوری). اما گرایشهای سالهای اخیر در حوزه علوم مختلف مبتنی بر ایجاد دیدگاه های بین رشته ای (Inter Disciplinary) و در جهت استفاده بهینه از ظرفیت های این علوم در ارتباط با یکدیگر است و البته ما را، یک گام دیگر از مکاتب و نظریات تک عامل نگر دور می سازد.
در جغرافیا نظریه «جبر جغرافیایی»، در قرن نوزدهم توسط متفکرینی چون ریتر، راتزل، باکل و … شکل گرفت. این خود تجلی دیگری از امری عام بود که در فرضیه خود به آن اشاره داشته ایم.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.