آثار ضد میکروبی صمغ درخت کاج تهرانی (Pinus eldarica) و عصاره الکلی آن بر تعدادی از باکتری های مولد عفونت های پوستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آثار ضد میکروبی صمغ درخت کاج تهرانی (Pinus eldarica) و عصاره الکلی آن بر تعدادی از باکتری های مولد عفونت های پوستی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آثار ضد میکروبی صمغ درخت کاج تهرانی (Pinus eldarica) و عصاره الکلی آن بر تعدادی از باکتری های مولد عفونت های پوستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آثار ضد میکروبی صمغ درخت کاج تهرانی (Pinus eldarica) و عصاره الکلی آن بر تعدادی از باکتری های مولد عفونت های پوستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آثار ضد میکروبی صمغ درخت کاج تهرانی (Pinus eldarica) و عصاره الکلی آن بر تعدادی از باکتری های مولد عفونت های پوستی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: از آنجایی که مقاومت باکتری ها نسبت به آنتی بیوتیک ها و ترکیبات صناعی، روز به روز در حال افزایش است، این مطالعه به منظور بررسی آثار ضد میکروبی صمغ درخت کاج و عصاره الکلی آن بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی دو باکتری مولد عفونت های پوستی صورت پذیرفت.مواد و روش ها: پس از تهیه صمغ درخت کاج، آن را با استفاده از اسید اولئیک به نسبت های ۵۰% و ۷۵% رقیق نموده و عصاره الکلی ۵۰% و ۷۵% نیز با استفاده از روش خیساندن تهیه گردید. سپس این رقت ها و هم چنین اسید اولئیک و کوتریموکسازول به عنوان کنترل مورد بررسی قرار گرفت و بر روی محیط کشت تلقیح شده با اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس و آرئوس اثر داده و قطر هاله های عدم رشد (در صورت وجود) در اطراف دیسک ها با واحد میلی متر اندازه گیری شد و سپس داده ها توسط تست Tukey HSD مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: با مقایسه میانگین اثر صمغ های ۵۰% و ۷۵% بر روی اشرشیاکلی مشخص شد که این غلظت های صمغ بر روی رشد اشرشیاکلی تفاوت چندانی ندارد اما اثر آنها از کوتریموکسازول در مهار رشد این باکتری بیشتر بود. در مورد استافیلوکوکوس آرئوس، هر چند که صمغ های یاد شده و عصاره صمغ ۵۰% بر رشد این باکتری تاثیر منفی نداشته اند، اما اختلاف اثر صمغ ۵۰% با ۷۵% معنی دار نبوده؛ هم چنین صمغ ۵۰% با عصاره صمغ ۵۰% و ۷۵% نیز از نظر آماری اختلاف معنی دار ندارد و صمغ ۷۵% نیز با عصاره ۵۰% از نظر نحوه اثر، اختلاف معنی داری ندارد. در این تجربه موثرترین ماده در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی صمغ ۷۵% و نیز موثرترین ماده در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس آرئوس بعد از کوتریموکسازول، صمغ ۷۵% می باشد (P=0.05).نتیجه گیری: با بررسی نتایج فوق مشخص می شود که صمغ درخت کاج تهرانی دارای خاصیت ضد میکروبی قوی است که می تواند بر روی رشد استافیلوکوکوس آرئوس با کوتریموکسازول رقابت کند و احتمالا بر روی سوش های اشرشیاکلی مقاوم در برابر کوتریموکسازول موثر باشد

کلید واژه: کاج تهرانی، اثر ضد میکروبی، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس آریوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.