مقاله بررسی فقهی قبول اقاله و عدم سخت گیری در معامله (عنوان عربی: دراسه فقهیه عن قبول الإقاله و المسامحه فی الصفقه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فقهی قبول اقاله و عدم سخت گیری در معامله (عنوان عربی: دراسه فقهیه عن قبول الإقاله و المسامحه فی الصفقه) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فقهی قبول اقاله و عدم سخت گیری در معامله (عنوان عربی: دراسه فقهیه عن قبول الإقاله و المسامحه فی الصفقه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فقهی قبول اقاله و عدم سخت گیری در معامله (عنوان عربی: دراسه فقهیه عن قبول الإقاله و المسامحه فی الصفقه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فقهی قبول اقاله و عدم سخت گیری در معامله (عنوان عربی: دراسه فقهیه عن قبول الإقاله و المسامحه فی الصفقه) :

مقاله بررسی فقهی قبول اقاله و عدم سخت گیری در معامله (عنوان عربی: دراسه فقهیه عن قبول الإقاله و المسامحه فی الصفقه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش های فقه و حقوق اسلامی (فقه و مبانی حقوق اسلامی) از صفحه ۷۹ تا ۱۰۱ منتشر شده است.
نام: بررسی فقهی قبول اقاله و عدم سخت گیری در معامله (عنوان عربی: دراسه فقهیه عن قبول الإقاله و المسامحه فی الصفقه)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اقاله
مقاله عدم سختگیری
مقاله تجارت
مقاله حسن تفاهم (کلیدواژه عربی: الإقاله
مقاله المسامحه
مقاله التجاره
مقاله حسنُ التفاهم)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده فارسی:
یکی از فضایل اخلاقی تجارت که عمل به آن، محیط بازار و کسب و کار را به محیطی سالم و مطلوب برای کسب و تجارت تبدیل می سازد «اقاله یا تفاسخ قرارداد در صورت ندامت خریدار» و عدم سخت گیری در معامله است. اقاله در لغت به معنای مسامحه و نادیده انگاشتن امری می باشد و در اصطلاح فسخ عقد از طرف معامله کنندگان بعد از پشیمانی یکی از دو طرف معامله و درخواست فسخ از جانب او و قبول این درخواست از طرف دیگر می باشد. بنابراین اگر یکی از طرفین معامله– مثل مشتری– از معامله ای که کرده پشیمان شود و هیچ راهی برای فسخ عقد نداشته باشد از بائع درخواست می کند که معامله فسخ شود و او نیز قبول کند و بیع را فسخ کند معامله فسخ می شود که به این کار اقاله می گویند و به درخواست مشتری استقاله گفته می شود. با توجه به آن چه مطرح شد، سوال اساسی این است که اقاله چیست و چه تفاوتی با سایر نهادهای مشابه از قبیل فسخ، انفساخ، بطلان و رجوع دارد؟ اقاله به عنوان یکی از فضایل اخلاقی تجارت چه تاثیری در اقتصاد سالم دارد؟ آیا شرط زیاده یا نقصان و هم چنین شرط تاجیل عوضین در اقاله جایز است؟ کدامیک از اعمال حقوقی اقاله پذیر نیستند؟ در این مقاله بعد از بیان مفاهیم به بررسی و نقد نظریات و عقاید فقهای اسلامی علی الخصوص فقهای امامیه راجع به پرسش های مزبور می پردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.