بررسی شیوع عوامل خطرساز بیماریهای عروق کرونر در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گناباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع عوامل خطرساز بیماریهای عروق کرونر در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گناباد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع عوامل خطرساز بیماریهای عروق کرونر در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گناباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع عوامل خطرساز بیماریهای عروق کرونر در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گناباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع عوامل خطرساز بیماریهای عروق کرونر در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گناباد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۱۳

بیماریهای عروق کرونر، یکی از علل عمده مرگ و میر، در اغلب مناطق محسوب می شود که در برخی موارد به عنوان مهمترین عوامل خطرزا در ایجاد آن شناخته شده اند و شیوع هر یک در مناطق مختلف متفاوت است. این بررسی به منظور تعیین شیوع عوامل خطرساز بیماری عروق کرونر “CAD” بر روی ۲۱۸ نفر مبتلا به “CAD” از جمعیت ۱۰۲ هزار نفری شهرستان گناباد انجام گرفت. افراد تحت بررسی دارای میانگین سنی ۶۱.۱۵ سال و وزن با میانگین kg 65.36 بودند. ۶۰.۶ درصد مبتلایان ساکن شهر و سایر آنان در مناطق روستایی سکونت داشتند. ۴۱.۳% از روغنهای حیوانی و تنها ۳.۲% از روغن گیاهی مایع به عنوان چربی مصرفی استفاده می کرده اند. ۶۳.۳% مبتلایان مذکر بودند و ۳۶.۷% را زنان شامل می شدند. ۳۹.۸% سابقه هیپرتانسیون داشته و در ۱۴.۷% آنان قبلا بیماری دیابت تشخیص داده شده بود که اغلب آنان تحت درمان دارویی قرار داشتند. ۳۹.۸ % آنان با سابقه هیپرلیپیدمی مراجعه نمودند که ۹.۲% آنان به علت هیپرکلسترولمی تحت درمان بودند. ۲۵.۷% سابقه بیماری قلبی را در یکی از وابستگان نزدیک خود گزارش کردند. ۴۵.۴% مبتلایان به “CAD” سابقه اعتیاد به سیگار، پیپ و قلیان یا مواد مخدر داشتند که مدت این سابقه در ۸۵.۸% آنان بیش از پنج سال بوده است. ۴۲.۵% از زنان مبتلا، قبلا از قرصهای ضد بارداری استفاده می کرده اند. میزان “FBS” در ۲۱.۵% افراد تحت بررسی بیشتر از mg/dl 110، تری گلیسرید در ۴۳.۶% آنها بالاتر از mg/dl 150، کلسترول در ۳۱.۷% بیش از mg/dl 220، اوره خون در ۶.۴ افراد بیشتر از mg/dl 43 بوده ۴۸.۵% آنان دارای فشار خون سیستولیک بیش از mmHg 140 و ۱۳.۳% دارای فشار خون دیاستولیک بیش از mmHg 90 بودند. از بین افراد تحت بررسی ۵۵.۵% آنان مبتلا به آنژین صدری بودند و در ۴۴.۵% آنها تشخیص نهایی انفارکتوس میوکارد داده شد. نتایج این پژوهش نشان داد که بیماریهای زمینه ای؛ هیپرتانسیون، استفاده از دخانیات و بویژه سیگاری های بدون فیلتر، پیپ یا مواد مخدر و عدم تحرک جسمی از مهمترین عوامل خطرساز شایع در منطقه بوده و برنامه های آموزشی و حمایتی در جهت کاهش عوامل خطر و پیشگیری از “CAD” برای مردان با سن بالا، زنان یائسه و گروه با تحصیلات پایین بعنوان افراد در معرض خطر بیش از پیش ضرورت دارد.

کلید واژه: بیماریهای عروق کرونر، عوامل خطرساز، گناباد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.