مقایسه تاثیر پروپوفول، پرومتازین و متوکلوپرامید در پیشگیری از استفراغ در پی عمل جراحی انحراف چشم در کودکان ۳ تا ۱۴ ساله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر پروپوفول، پرومتازین و متوکلوپرامید در پیشگیری از استفراغ در پی عمل جراحی انحراف چشم در کودکان ۳ تا ۱۴ ساله دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر پروپوفول، پرومتازین و متوکلوپرامید در پیشگیری از استفراغ در پی عمل جراحی انحراف چشم در کودکان ۳ تا ۱۴ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر پروپوفول، پرومتازین و متوکلوپرامید در پیشگیری از استفراغ در پی عمل جراحی انحراف چشم در کودکان ۳ تا ۱۴ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر پروپوفول، پرومتازین و متوکلوپرامید در پیشگیری از استفراغ در پی عمل جراحی انحراف چشم در کودکان ۳ تا ۱۴ ساله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه

تعداد صفحات :۱۰

مقاله و هدف: استفراغ و تهوع از عوارض شایع پس از جراحی انحراف چشم هستند. از آن جا که شیوع تهوع و استفراغ به دنبال جراحی انحراف چشم در کودکان تا ۸۵% گزارش شده است دراین کارآزمایی بالینی دو سویه کور، کارآیی سه داروی پروپوفول، پرومتازین و متوکلوپرامید در پیشگیری از ایجاد استفراغ به دنبال جراحی انحراف چشم در کودکان ۳ تا ۱۴ ساله با هم مقایسه شده است.مواد و روش ها: ۹۰ کودک ۳ تا ۱۴ ساله دارای وضعیت فیزیکی کلاس ASA 1 که قرار بود تحت جراحی انحراف چشم قرار گیرند، به صورت تصادفی به سه گروه ۳۰ نفره تقسیم شدند. همگی آنها با روش استاندارد یکسانی بیهوش شدند. در پایان جراحی به گروه اول ۰.۵ میلی گرم / کیلوگرم پروپوفول، به گروه دوم ۰.۱ میلی گرم / کیلوگرم متوکلوپرامید و به گروه سوم ۰.۵ میلی گرم / کیلوگرم پرومتازین به صورت وریدی تزریق شد. میزان بروز استفراغ در مدت اقامت در اتاق بهبود و ۱۸ ساعت اول پس از ترخیص از بیمارستان در بیماران سه گروه ثبت شد.یافته ها: شیوع استفراغ در اتاق بهبود در گروه پروپوفول ۱۶.۷% در گروه متوکلوپرامید ۳۶.۷% و در گروه پرومتازین ۳۰% بود. اختلاف مشاهده شده از لحاظ آماری معنی دار نبود. شیوع استفراغ در ۱۸ ساعت پس از ترخیص از بیمارستان در گروه پرومتازین ۱۶.۷% بود که به میزان قابل توجهی از گروه متوکلوپرامید (۴۰%) و گروه پروپوفول (۶۳.۳%)، کمتر بود. (p<0.001)نتیجه گیری: در این مطالعه اختلاف قابل توجهی از لحاظ کاهش میزان بروز استفراغ در اتاق بهبود در بین سه داروی مورد مطالعه مشاهده نشد، ولی در ۱۸ ساعت اول پس از ترخیص از بیمارستان، پرومتازین از دو داروی دیگر در پیشگیری از استفراغ موثرتر بود.

کلید واژه: استفراغ بعد از عمل جراحی، انحراف چشم، پروپوفول، پرومتازین، متوکلوپرامید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.