مقایسه تغییرات همودینامیک و زمان ریکاوری رمی فنتانیل و پروپوفول با آلفنتانیل و پروپوفیل در بیهوشی جراحی کاتاراکت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تغییرات همودینامیک و زمان ریکاوری رمی فنتانیل و پروپوفول با آلفنتانیل و پروپوفیل در بیهوشی جراحی کاتاراکت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تغییرات همودینامیک و زمان ریکاوری رمی فنتانیل و پروپوفول با آلفنتانیل و پروپوفیل در بیهوشی جراحی کاتاراکت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تغییرات همودینامیک و زمان ریکاوری رمی فنتانیل و پروپوفول با آلفنتانیل و پروپوفیل در بیهوشی جراحی کاتاراکت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تغییرات همودینامیک و زمان ریکاوری رمی فنتانیل و پروپوفول با آلفنتانیل و پروپوفیل در بیهوشی جراحی کاتاراکت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه

تعداد صفحات :۹

مقدمه: ازآنجا که لارنگوسکوپی و لوله گذاری تراشه می تواند در افراد مستعد سبب افزایش ضربان قلب و فشار خون و کاهش خون رسانی عضله قلبی گردد، در این مطالعه یکسو کور به مقایسه اثرات همودینامیکی دو ترکیب دارویی آلفنتانیل + پروپوفول + اکسیژن/ نایتروس اکساید (ترکیب۱) و رمی فنتانیل + پروپوفول + اکسیژن/ نایتروس اکساید (ترکیب۲) برای بیهوشی در جراحی کاتاراکت پرداخته شد.مواد و روشها: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی و یکسو کور بر روی ۶۰ بیمار با ASA کلاس II با سنین بین ۸۰ – ۶۰ سال که کاندیدای جراحی کاتاراکت بودند انجام شد. یبماران به صورت یک در میان به دو گروه ۳۰ نفری تقسیم شدند. بعد از دریافت محلول رینگر ۵ میلی لیتر/ کیلوگرم گروه یک آلفانتانیل ۲۰ میکرو گرم/ کیلو گرم و گروه ۲ رمی فنتانیل ۱میکروگرم/ کیلوگرم دریافت کردند. برای القای بیهوشی از پروپوفول ۱.۵میلی گرم/ کیلوگرم طی ۳۰ ثانیه و برای لوله گذاری داخل تراشه سپس آتراکوریوم ۰.۱۵میلیگرم/ کیلوگرم به عنوان شل کنند در هر دو گروه استفاده شد. پروپوفول بادوز ۱۰۰ – ۵۰ میکروگرم/ کیلوگرم/ دقیقه برای حفظ BIS بین ۵۰ تا ۶۰ و رمی فنتانیل ۰.۱ میکروگرم/کیلوگرم /دقیقه یا آلفنتانیل ۱ میکروگرم/ کیلوگرم / دقیقه به ترتیب در گروه آلفنتانیل و رمی فنتانیل برای حفظ بیهوشی داده شد. فشار خون سیستولی و ضربان قلب بیماران در فواصل معین اندازه گیری و ثبت شد. زمان خارج کردن لوله تراشه و ترخیص ازاتاق ریکاوری نیز ثبت گردید.یافته ها: ضربان قلب و فشار خون سیستولی بیماران نسبت به مقادیر پایه ای درهر دو گروه کاهش داشتند ولی این کاهش معنی دار نبود (p>0.05) وضمنا بین دو گروه نیز اختلاف معنی داری وجود نداشت پاسخ به القای بیهوشی (فشار خون سیستولیک ۱۱۴.۸۹ میلی متر جیوه برای آلفنتانیل در مقابل ۱۱۳.۷۱میلی متر جیوه برای رمی فنتانیل و ضربان قلب ۶۹.۱۳ برای آلفنتانیل در مقابل ۶۳.۹۶ برای رمی فنتانیل) و لوله گذاری داخل تراشه ( فشار خون سیستولیک ۱۱۴.۲۳میلی مترجیوه برای آلفنتانیل در مقابل ۶۳.۵۰برای رمی فنتانیل) نیز در هیچ گروهی همراه با تاکی کاردی یا افزایش فشار خون سیستولی معنی دار نبود(p>0.05) در ضمن زمان خارج کردن لوله تراشه و ترخیص از اتاق ریکاوری در گروه ۱ به ترتیب ۳.۵ ±۱۰.۷ و۳.۸۵±۱۳.۹۳ دقیقه و در گروه دو ۵±۱.۹۴ و۷.۰۳±۱.۹۸. دقیقه بود که اختلاف بین دو گروه کاملا معنی دار بود(P<0.01). نتیجه گیری: در بیماران مورد مطالعه ماپروپوفول و رمی فنتانیل توانستند جایگزین مناسبی برای پروپوفول و آلفنتانیل- بدون اختلاف بارز در شاخص های همودینامیک – شوند و همچنین زمان ریکاوری در گروه رمی فنتانیل کوتاه تر بود تنها مشکل در خصوص استفاده وسیع از رمی فنتانیل قیمت آن درمقایسه با آلفنتانیل است.

کلید واژه: پروپوفول، آلفانتانیل، پروپوفول، رمی فنتانیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.