بررسی نتایج ماموگرافی در زنان بالاتر از ۴۰ سال با بیماری های پستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج ماموگرافی در زنان بالاتر از ۴۰ سال با بیماری های پستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج ماموگرافی در زنان بالاتر از ۴۰ سال با بیماری های پستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج ماموگرافی در زنان بالاتر از ۴۰ سال با بیماری های پستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج ماموگرافی در زنان بالاتر از ۴۰ سال با بیماری های پستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدف: به علت افزایش شیوع کانسر پستان در زنان و اهمیت و حساسیت ماموگرافی در تشخیص زودرس آن، این بررسی به عمل آمده است. اگر چه ۳۰- ۱۰ درصد کانسرها به علل مختلف با روش ماموگرافی نیز غیرقابل تشخیص هستند، ولی اهمیت آن در کاهش میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری مشخص شده است. هدف از این مطالعه بررسی نتایج ماموگرافی در زنان بالاتر از ۴۰ سال با بیماریهای پستان می باشد.
مواد و روش کار: در این مطالعه توصیفی ـ تحلیلی به صورت مقطعی یک جمعیت ۱۰۰۰ نفری از زنان بالای ۴۰ سال که با بیماریهای مختلف در پستان مانند ؛ احساس توده, ترشحات پستانی, درد و سفتی برای ماموگرافی به بیمارستان آموزشی امام خمینی (ره) در سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ مراجعه کرده بودند, تحت مطالعه قرار گرفتند. بررسی با معاینه بالینی و ماموگرافی انجام گرفته و گاهی از سونوگرافی به عنوان روش تکمیلی استفاده شده است و تشخیص نهایی با بیوپسی و نتایج پاتولوژی به عمل آمده است. برای کل نمونه ها اطلاعاتی در مورد سن ، تعداد فرزندان ، سابقه شیر دادن ، سن شروع اولین قاعدگی و زایمان ، داشتن ترشحات پستانی و دریافت هورمون جایگزین در فرم های مخصوص ثبت شد . تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمونهای آماری کای دو و تی دانشجویی بوده است.
یافته ها: پس از بررسی نتایج مطالعه ۳۴ مورد توده خوش خیم و ۱۳ مورد توده بدخیم بوده که از موارد بدخیم ۵/۶۱ درصد بین سنین ۵۹-۵۰ سالگی بوده است. گرفتاری پستان راست بیش از پستان چپ و نیمه فوقانی خارجی بیش از سایر قسمتها دیده شد.همچنین بین سن متوسط اولین زایمان و وجود ترشحات پستانی با بدخیمی ارتباط معنی داری مشاهده گردید.
نتیجه گیری: در این مطالعه سن شیوع بدخیمی بین ۵۹-۵۰ سالگی، بیشتر از سایرگروه های سنی بوده است، بنابراین ماموگرافی به عنوان یک پروسیجر روتین در زنان بالای سن ۴۰ سالگی توصیه می شود. ارتباط معنی داری بین کانسر پستان و سن شروع اولین قاعدگی, تعداد فرزندان و شیردهی و دریافت هورمون جایگزین مشاهده نگردیده است.

کلید واژه: ماموگرافی، توده های پستانی، کانسر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.