بررسی اثر سالیسیلیک اسید در ایجاد مقاومت به سرما در دانه رست های تربچه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سالیسیلیک اسید در ایجاد مقاومت به سرما در دانه رست های تربچه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سالیسیلیک اسید در ایجاد مقاومت به سرما در دانه رست های تربچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سالیسیلیک اسید در ایجاد مقاومت به سرما در دانه رست های تربچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سالیسیلیک اسید در ایجاد مقاومت به سرما در دانه رست های تربچه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی تاثیر سالیسیـلیک اسید(SA) بر افزایش تحمل به سرما، دانـه رست های دو روزه تربچــه ۲۴ ساعت با محلول SA با غلظت های مختلف(۰، ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ میلی مولار) پیش تیمار شده اند سپس به مدت ۴۸ ساعت تحت تنش سرما (۲.۵°C) قرارگرفتند. آزمایش های انجام یافته نشان داد که تحمل به سرما دراین دانه رست ها افزایش یافت. این پدیده از طریق کاهش نشت k+و قند های محلول به محیط کشت و افزایش طول ریشه دانه رست ها بالاخص در غلظت ۵/۰ میلی مولار نشان داده شد. این نتایج نشان دهنده آن است که بین غلظت SA و کاهش صدمه سرما رابطه مستقیمی وجود دارد. با سنجش فعالیت سه آنزیم آنتی اکسیدان، آسکوربات پراکسیــداز (APX)، گایاکول پراکسیداز (GPX) و کاتالاز (CAT) در اندام هوایی و ریشه های دانه رست های تربچه نشان داده شد که مقاومت القایی حاصل از SA به سرما در دانه رست های تربچه با افزایش فعالیت این سه آنزیم آنتی اکسیدانی همراه است.

کلید واژه: سالیسیلیک اسید، تحمل سرما، تربچه، آنزیم های آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.