مقایسه نتایج اندازه گیری فشارخون با استفاده از دستگاه اکسیمتری نبض و روش سمع در دانشجویان آموزشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نتایج اندازه گیری فشارخون با استفاده از دستگاه اکسیمتری نبض و روش سمع در دانشجویان آموزشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نتایج اندازه گیری فشارخون با استفاده از دستگاه اکسیمتری نبض و روش سمع در دانشجویان آموزشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نتایج اندازه گیری فشارخون با استفاده از دستگاه اکسیمتری نبض و روش سمع در دانشجویان آموزشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نتایج اندازه گیری فشارخون با استفاده از دستگاه اکسیمتری نبض و روش سمع در دانشجویان آموزشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف: جهت اندازگیری فشار خون تاکنون روشهای غیر تهاجمی مختلفی ابداع و به کار گرفته شده اند . اخیراً روش غیر تهاجمی دیگری برای اندازه گیری فشار خون با استفاده از اکسیمتری نبض، گزارش شده است. این پژوهش به مقایسه نتایج اندازه گیری فشار خون با استفاده از روش رایج سمع و روش جدید اکسیمتری نبض در حالتهای مختلف بدن پرداخته است.
مواد و روش کار: این پژوهش یک تحقیق تحلیلی ـ کاربردی بوده است که در آن فشارخون سیستولیک ۳۱ نفر از دانشجویان داوطلب آموزشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سال ۱۳۸۲ با دو روش اکسیمتری نبض و روش سمع اندازه گیری گردید. هر نمونه سه بار و هر بار به مدت ۱۰ دقیقه در حالت خوابیده به پشت، خوابیده به شکم و لیتاتومی قرار گرفته و فشارخون آنان جمعاً ۶ بار اندازه گیری و ثبت گردیده است. برای تجزیه و تحلیـل داده ها از نرم افزار SPSS و آمار توصیفی و آزمونهای تی دانشجویی و همبستگی استفاده شد .
یافته ها: نتایج نشان دهنده همبستگی معنی دار بین روش رایج سمع با روش اکسیمتری در هر سه حالت خوابیده به پشت (۷۲/۰ = r )، خوابیده به شکم (۸۸/۰ = r ) و لیتاتومی (۷۸/۰ = r ) بوده است.
نتیجه گیری : اکسیمتری نبض می تواند برای بیماران بدون مشکلات همودینامیک، روش غیرتهاجمی مناسبی جهت اندازه گیری فشارخون سیستولیک باشد که البته برای افزایش اعتبار این روش بهتر است سرعت پر و خالی کردن کاف پایین باشد.

کلید واژه: اندازه گیری فشارخون،اکسیمتری نبض،حالتهای بدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.