مقایسه اثر هالوپریدول عضلانی و لورازپام خوراکی با رسپیریدون و لورازپام خوراکی در درمان بی قراری حاد روان پریشانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر هالوپریدول عضلانی و لورازپام خوراکی با رسپیریدون و لورازپام خوراکی در درمان بی قراری حاد روان پریشانه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر هالوپریدول عضلانی و لورازپام خوراکی با رسپیریدون و لورازپام خوراکی در درمان بی قراری حاد روان پریشانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر هالوپریدول عضلانی و لورازپام خوراکی با رسپیریدون و لورازپام خوراکی در درمان بی قراری حاد روان پریشانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر هالوپریدول عضلانی و لورازپام خوراکی با رسپیریدون و لورازپام خوراکی در درمان بی قراری حاد روان پریشانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان

تعداد صفحات :۸

با توجه به شیوع بالای تعداد افرادی که با بی قراری روان پریشانه (سایکوتیک) به مراکز فوریت های روان پزشکی مراجعه می کنند یافتن درمانی که موثر و با عارضه کمتر باشد، بسیار مطلوب است. نظر به گزارش هایی که در جهان در مورد اثربخشی داروهای ضد روان پریشی نامعمول (آتیپیک) حتی به صورت خوراکی در کنترل بی قراری روان پریشانه وجود دارد، محققین بر آن شدند که اثر رسپیریدون خوراکی (یک داروی ضد روان پریشی نامعمول) را با هالوپریدون تزریقی (داروی ضد روان پریشی معمول)، همراه با لورازپام در کنترل این بیماری بسنجند. بدین منظور، ۶۰ بیمار مراجعه کننده به مرکز فوریت بیمارستان روان پریشی ابن سینا مشهد که با تابلوی بی قراری روان پریشانه آمده بودند و سابقه بیماری جسمی، تشنج، حاملگی، سو مصرف مواد و اختلال مشخص رشدی نداشتند، به طور تصادفی در دو گروه تقسیم شدند. به یک گروه هالوپریدول تزریقی (۵ میلی گرم) به علاوه لورازپام خوراکی (۲ میلی گرم) و به گروه دوم رسپیریدون و لورازپام خوراکی هر کدام ۲ میلی گرم داده شد. بهبود علائم با توجه به نمره ۵ زیر گروه معیار پانس (PANSS) (خصومت، عدم همکاری، رفتار توهمی، کنترل ضعیف تکانه و هیجان زدگی) در بدو مراجعه و دقایق ۳۰ و ۶۰ بعد از دارو سنجیده شد و میزان بهبود هر گروه در موارد فوق با آزمون تی (=۰.۰۵) مقایسه گردید. هر دو گروه در نمره کلی پانس و در هر پنج زیرگروه، به طور معنی دار بهبود نشان دادند(p<0.001) . مقایسه نمره کلی بهبود و نمره هر ۵ زیرگروه در دو گروه تحت درمان تفاوت معنی داری نشان نداد. ۳ نفر از هر دو گروه به دریافت داروی مجدد بعد از یک ساعت نیاز داشتند. متوسط زمانی که بعد از دریافت دارو تا به خواب رفتن بیماران بود، در گروهی که هالوپریدول عضلانی و لورازپام خوراکی گرفتند ۶۰ دقیقه (با انحراف معیار ۳۳ دقیقه) و در گروهی که رسپیریدون و لورازپام خوراکی گرفتند، ۵۵ دقیقه (با انحراف معیار ۳۴ دقیقه) بود. همانگونه که در تحقیقات دیگر نیز آمده است، درمان خوراکی رسپیریدون به همراه لورازپام تاثیر مساوی با هالوپریدول عضلانی و لورازپام خوراکی در کنترل علائم حاد بی قراری روان پریشانه دارد.

کلید واژه: بی قراری روان پریشانه، داروهای ضد روان پریشی نامعمول، رسپیریدون، PANSS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.