بررسی ارتباط ویژگیهای فردی – اجتماعی و نوع روش پیشگیری از بارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط ویژگیهای فردی – اجتماعی و نوع روش پیشگیری از بارداری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط ویژگیهای فردی – اجتماعی و نوع روش پیشگیری از بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط ویژگیهای فردی – اجتماعی و نوع روش پیشگیری از بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط ویژگیهای فردی – اجتماعی و نوع روش پیشگیری از بارداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: مرزه یا ساتوریا خوزستانیکا (Satureja khuzestanica) از گیاهان بومی ایران می باشد که به طور گسترده ای در نواحی جنوبی کشور به ویژه استان لرستان وجود دارد و در طب سنتی دارای مصارف پزشکی، از جمله فعالیت ضد درد و عفونت می باشد. در مطالعات قبلی مشاهده گردید که این گیاه باعث کاهش معنی دار وزن در موشهای مورد آزمایش شده است. بر همین اساس بر آن شدیم اثرات دم کرده و اسانس روغنی این گیاه را روی وزن بدن، دریافت غذا و فاکتورهای لیپیدی، قندی، پروتئینی، الکترولیت ها و آنزیم های کبدی در رت بررسی کنیم.
روش بررسی: این مطالعه تجربی است که در سال ۱۳۸۲ در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان انجام شد. دم کرده گیاه مزبور به مقادیر ۷۵، ۱۵۰ و ۲۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم از راه خوراکی به مدت سه هفته به ترتیب برای حیوانات در سه گروه تجویز شد و در گروه چهارم، اسانس روغنی گیاه در آب خوراکی به میزانppm 1000 حل و تجویز گردید. در عین حال برای گروه کنترل هیچگونه گیاهی تجویز نشد. وزن حیوانات و میزان دریافت آب و غذای آنها بصورت روزانه ثبت گردید و در پایان ۳ هفته فاکتورهای خونی و آنزیم های کبدی در سرم این حیوانات اندازه گیری شد. داده ها با آزمون ANOVA یکطرفه و بدنبال آن آزمون Tukey با یکدیگر مقایسه گردید و در بعضی گروهها که توزیع داده ها نرمال نبود از آزمون من ویتنی استفاده شد.
یافته ها: میزان تری گلیسرید سرمی در گروه اسانس روغنی )۳/۹۲±۴۳/۱۵ میلی گرم بر دسی لیتر) نسبت به گروه کنترل (۸۹/۹۹ ± ۰۸/۳میلی گرم بر دسی لیتر) تفاوت معنی دار داشت (۰۰۱/۰ P<) و نیز میزان قند خون ناشتا (FBS) سرمی در گروه سوم(۵/۸± ۸۶/۱۱۷میلی گرم بر دسی لیتر) و گروه اسانس روغنی (۲۲/۷ ۱/۷±میلی گرم بر دسی لیتر) نسبت به گروه کنترل ( ۱۶۵.۹۷±۱۵.۹۱میلی گرم بر دسی لیتر) تفاوت معنی داری را نشان دادند (۰۰۱/P< 0). میزان دریافت غذا در گروه سوم به مدت سه هفته (گرم ۸۰.۸۷±۳.۵) نسبت به گروه کنترل (گرم ۸۸.۹۱±۳.۹) با ۰۰۱/۰ P< تفاوت معنی دار داشت ولی در گروه اسانس روغنی میزان دریافت غذا در این مدت (گرم ۱۰۱.۴۵±۷.۹) نسبت به کنترل بیشتر بود (۰۰۱/P<0). میزان کراتینین سرمی در تمام گروههای دم کرده گیاه و اسانس روغنی با ۰۰۱ /۰ P< کاهش معنی داری را نسبت به گروه کنترل نشان دادند. در مورد آنزیم های کبدی آلکالن فسفاتاز ALP)) در سرم حیوانات گروه اسانس روغنی (Iu/L 166.55±۱۵.۸۸) نسبت به گروه کنترل (Iu/L 372.11±۲۷.۴) با ۰۱/ P<0تفاوت معنی داری را از نظر مقدار و فعالیت نشان داد. هیچ تغییری در وزن حیوانات در گروههای مورد آزمایش نسبت به گروه کنترل مشاهده نشد.
نتیجه گیری: بنظر می رسد که دم کرده و اسانس روغنی ساتوریا خوزستانیکا می توانند خواص کاهش دهنده گلوکز و تری گلیسرید سرمی و در گروه دم کرده باعث تضعیف اشتها شده اما در گروه اسانس روغنی باعث افزایش اشتها شد و همچنین توانائی بهبود عملکرد کلیوی از طریق کاهش کراتینین سرم و تقویت کننده عملکرد کبدی از طریق کاهش فعا لیت آنزیم آلکا لن فسفاتاز کبدی را داشته باشند.

کلید واژه: روش های پیشگیری از بارداری، مقاربت منقطع، ویژگی های فردی – اجتماعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.