حذف فلز کروم موجود در آب ها و پساب های صنعتی به کمک قارچ های مقاوم به فلز کروم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حذف فلز کروم موجود در آب ها و پساب های صنعتی به کمک قارچ های مقاوم به فلز کروم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حذف فلز کروم موجود در آب ها و پساب های صنعتی به کمک قارچ های مقاوم به فلز کروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حذف فلز کروم موجود در آب ها و پساب های صنعتی به کمک قارچ های مقاوم به فلز کروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حذف فلز کروم موجود در آب ها و پساب های صنعتی به کمک قارچ های مقاوم به فلز کروم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی محیط زیست

تعداد صفحات :۱۲

کروم به اشکال گوناگون در خروجی پساب های برخی صنایع وجود دارد و یکی از عوامل آلاینده محیط زیست محسوب می شود . ساز و کار هایی که در جذب فلزات به واسطه میکروارگانیسم ها دخالت دارند ، بسیار پیچیده اند و وابستگی کامل به واکنش های فیزیکو شیمیایی یون فلزی در محلول ، مکان های جذب سلولی و غیره دارند. میکروارگانیسم ها به چرخه مواد غیرآلی در طبیعت کمک می کنند. دراین مقاله، توانایی جذب فلز کروم به کمک قارچ های جداسازی شده از پساب کارخانجات حاوی این فلز تحت شرایط بهینه جذب (طی چندین مرحله نمونه برداری ) مورد بررسی قرارگرفته است . این قارچ ها عبارتند از : فوزاریوم ، پنی سیلیوم ، اسپرژیلوس ، موکور و الترناریا .
در غلظت های پائین یون+۶ Cr، عمل جذب به شکل بهتری انجام می شود ، لیکن ظرفیت جذب با افزایش غلظت بیشتر می شود . مقدار جذب فلز کروم به کمک دستگاه اسپکتروفتومتر در طول موج ۵۴۰nm و با توجه به تشکیل ترکیب رنگی ، با دی فنیل کاربازید سنجیده شده است. نتایج این مطالعه، نشان می دهد که با استفاده از روش (جذب زیستی) ، می توان میزان +۶ Cr موجود در پساب دست ساز را درحضور قارچ های مقاوم، به حد استاندارد رسانده و یا تا حد بسیاراندکی کاهش داد و پساب را برای تخلیه در محیط آماده ساخت .
ظرفیت جذب موکور در این تحقیق ۲/۶۰ ، اسپرژیلوس نیجر ۲/۳۸ ، اسپرژیلوس با کلنی سبز رنگ (سویه دیگر) ۱/۳۵ و آلترناریا ۷/۳۴ میلی گرم ،کروم ۶ ظرفیتی بر گرم وزن خشک زی توده قارچی برآورد گردیده است . درصد جذب موکورتا غلظت +Cr6 mg/l 150 ، ۹۹/۹% و در غلظت های بالاتر (۲۵۰mg/l) و ۱ ۶ ۵۰% اسپرژیلوس تا غلظت mg/l 150 ، ۹۹% و اسپرژیلوس با کلنی سبزرنگ تا غلظت mg/l 100 ، ۹۹/۸% و در مقادیر بالاتر mg/l 150 ، ۵۰% ، آلترناریا تا غلظت mg/l100، ۲ ۶ ۵۰% ( تحت شرایط t=40 cْ ,۱۲۰rpm) است .

کلید واژه: کروم ، جذب زیستی ، موکور، اسپرژیلوس ، پنی سیلیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.