نقش حجم متوسط پلاکتی در تشخیص اختلالات شایع پلاکتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش حجم متوسط پلاکتی در تشخیص اختلالات شایع پلاکتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش حجم متوسط پلاکتی در تشخیص اختلالات شایع پلاکتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش حجم متوسط پلاکتی در تشخیص اختلالات شایع پلاکتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش حجم متوسط پلاکتی در تشخیص اختلالات شایع پلاکتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۴

زمینه و اهداف: حجم متوسط پلاکتی به عنوان پارامتری در تشخیص افتراقی بیماری های پلاکتی مطرح و با شرایط تولید پلاکتی مرتبط است، لذا مطالعه اخیر جهت بررسی تغییرات آن در تشخیص بیماری های شایع پلاکتی یعنی لوسمی، پورپورای ترومبوسیتوپنی ایدیوپاتیک و آنمی آپلاستیک صورت گرفت.
روش بررسی: تعداد ۱۰۰ بیمار که به علل اختلالات پلاکتی در مرکز پزشکی کودکان بستری شده بودند با بیست بیمار غیرخونی مورد مقایسه قرار گرفتند. پارامترهای مورد مطالعه شامل پلاکت، سلول های سفیدخونی، هموگلوبین و حجم متوسط پلاکتی (MPV) بود که توسط کولتر کانتر H1 انجام شده بود. شصت و شش بیمار مورد مطالعه مبتلا به لوسمی و بیست و هفت بیمار مبتلا به ITP بودند. هفت بیمار آنمی آپلاستیک داشتند. تشخیص نهایی توسط آسپیراسیون مغز استخوان تایید شده بود.
یافته ها: در بیماران مبتلا به لوسمی با متوسط پلاکتی به تعداد ۳ ۵۴۱۵۴mm و ۷.۲۹±۱.۱۹MPV رابطه معنی داری بین بیماری و MPV وجود نداشت (P>0.067). در بیماران مبتلا به ITP با متوسط پلاکتی ۳ ۲۲۳۵۹mm و ۱۰.۴۰±۱.۲۸MPV نیز رابطه معنی داری بین بیماری و MPV دیده نشد (P>0.05)، در حالی که در بیماران مبتلا به آنمی آپلاستیک با متوسط پلاکتی ۳ ۲۵۱۴۲mm و ۴.۴۸±۰.۹۱ MPV رابطه معنی داری بین بیماری و MPV به دست آمد (P<0.001).
نتیجه گیری: گرچه MPV به عنوان شاخصی از نحوه تولید پلاکت است و در نارسایی های تولید پلاکتی کاهش و در افزایش تولید افزایش می یابد، این بررسی نشان داد که MPV فقط در آنمی آپلاستیک به تشخیص کمک می کند و در دو بیماری دیگر دارای ارزش تشخیصی مطمئنی نیست.

کلید واژه: حجم متوسط پلاکتی، لوسمی، آنمی آپلاستیک، پورپورای ترومبوسیتوپنی ایدیوپاتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.