شناسایی رادیکولوپاتی گردنی به وسیله تحریک ریشه ای در مراجعین به درمانگاه طب فیزیکی و الکترودیاگنوزیس تبریز در سال ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی رادیکولوپاتی گردنی به وسیله تحریک ریشه ای در مراجعین به درمانگاه طب فیزیکی و الکترودیاگنوزیس تبریز در سال ۱۳۸۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی رادیکولوپاتی گردنی به وسیله تحریک ریشه ای در مراجعین به درمانگاه طب فیزیکی و الکترودیاگنوزیس تبریز در سال ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی رادیکولوپاتی گردنی به وسیله تحریک ریشه ای در مراجعین به درمانگاه طب فیزیکی و الکترودیاگنوزیس تبریز در سال ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی رادیکولوپاتی گردنی به وسیله تحریک ریشه ای در مراجعین به درمانگاه طب فیزیکی و الکترودیاگنوزیس تبریز در سال ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۸

زمینه و اهداف: روش های تصویربرداری در بررسی بیماران مبتلا به رادیکولوپاتی مبتلا به رادیکولوپاتی گردنی معایبی مثل نتایج مثبت کاذب، حساسیت پایین و نظایر اینها دارند و روش های معمول الکترودیاگنوستیک نواحی دیستال را بررسی می کنند و شواهد قطعی عصب زدایی یعنی fib-psw در الکترومیوگرافی و موج غیر طبیعی به میزان اندکی وجود دارد، به طوری که کندی یا توقف هدایتی در ناحیه پروگزیمال می تواند تنها یافته غیرطبیعی باشد. این مطالعه جهت تجزیه عملی روش تحریک ریشه ای و روشن شدن میزان کارآیی تشخیصی آن در رادیکولوپاتی گردنی، احتمال ایجاد عارضه و غیر قابل تحمل بودن اجرای روش طراحی شد.
روش بررسی: بیماران در دو گروه بالینی عمده شامل رادیکولوپاتی بدون علامت یا ممکن (تنها شکایت رادیکولر) و رادیکولوپاتی همراه با علامت (متحمل با شکایت و یک علامت رادیکولر یعنی حسی، حرکتی و درگیری رفلکسی – قطعی توام با شکایت و دو یا سه علامت رادیکولر) مورد بررسی قرار گرفتند. دو سوزن تک قطبی تحریک کننده، یکی کاتد، در مجاورت تحتانی زایده شوکی مهره های گردنی پنجم، ششم و هفتم و دیگری آند در طرف مقابل قرار داده می شد. دو الکترود دیسکی دریافت کننده، یکی فعال بر روی نقطه حرکتی عضلات دو سر بازویی سه سر و ابداکتور انگشت کوچک و دیگری به عنوان مرجع بر روی تاندون همان عضله در ناحیه دیستال به ترتیب برای بررسی رادیکولوپاتی C8, T1, C7, C5-6 قرار داده می شد و پس از دریافت پاسخ حرکتی، اختلاف زمان تاخیر بین دو طرف مقایسه می شد. در صورتی که در سمت علامت دار حداقل یک هزارم ثانیه بیش از طرف سالم بود نتیجه مثبت تلقی می شد. در ضمن، قبل از آزمون فوق مطالعه معمول الکترودیاگنوستیک، انجام می شد.
یافته ها: از تعداد ۳۳ بیمار مورد آزمون هیچ یک عارضه توموتوراکس به هم نزدند و همه بیماران مراحل آزمون را تحمل کردند. تعداد ۳۰ بیمار در گروه بندی سه گانه فوق، به صورت بیماری یک طرفه در مطالعه تشخیصی رادیکولوپاتی شرکت داده شدند. ۲۴ مورد (۸۰%) نتیجه مثبت داشتند و ۶ بیمار (۲۰%) نتیجه منفی داشتند. صددرصد بیماران در گروه رادیکولوپاتی قطعی و محتمل (رادیکولوپاتی همراه با علامت، یعنی ۱۶ مورد) نتیجه مثبت داشتند و نتیجه منفی در ۶ مورد (۴۲.۸%) از بیماران گروه رادیکولوپاتی ممکن وجود داشت.
نتیجه گیری: این مطالعه بیان می کند که تحریک ریشه ای روشی ایمن، قابل تحمل و تشخیص دهنده بیماران مبتلا به رادیکولوپاتی گردنی است. این روش می تواند به عنوان مکمل مطالعه الکترودیاگنوستیک برای بررسی ضایعات ناحیه پروگزیمال مسیر عصبی، به ویژه اختلال هدایتی، مفید باشد

کلید واژه: اونیکومایکوز، درماتوفیت، پوده رست، شبه مخمر، کاندیدا آلبیکانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.