مقاله بررسی اثرات سختی آب بر خوردگی و تخریب فولادهای زنگ نزن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سختی آب بر خوردگی و تخریب فولادهای زنگ نزن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سختی آب بر خوردگی و تخریب فولادهای زنگ نزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سختی آب بر خوردگی و تخریب فولادهای زنگ نزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سختی آب بر خوردگی و تخریب فولادهای زنگ نزن :

مقاله بررسی اثرات سختی آب بر خوردگی و تخریب فولادهای زنگ نزن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مهندسی منابع آب از صفحه ۵۹ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات سختی آب بر خوردگی و تخریب فولادهای زنگ نزن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خوردگی
مقاله فولاد زنگ نزن
مقاله گرده جوش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خوردگی شیمیایی یکی از عوامل تخریب فولادهای زنگ نزن است. سختی آب یکی از عامل های اصلی تخریب و خوردگی لوله ها در نواحی گرده جوش می باشد. پژوهش های آزمایشگاهی نشان دادند که در بیشتر آب های طبیعی با pH بین ۶۵ تا ۸۰، خوردگی شیاری فولاد زنگ نزن نوع ۳۰۴L و ۳۴ در غلظت های کلر کمتر از ۲۰۰mg/lit بسیار کمیاب است. همچنین، خوردگی شیاری فولادهای زنگ نزن نوع ۳۱۶L و ۳۱۶ در همان pH، و در غلظت های کمتر از ۱۰۰۰mg/lit نیز به ندرت رخ می دهد. تجزیه شیمیایی نشان داد که آب شهرک سلطان آباد حاوی ۲۰۸/۱mg/lit کلر است، لذا لوله های فولادی زنگ نزن نوع ۳۰۴ که در کارخانه لبنیات دایتی از آنها استفاده شده بود، هیچ گونه مقاومتی در برابر خوردگی شیاری بروز نداده و خیلی سریع از نقاطی که مستعدترند، نظیرگرده جوش، خورده شده بودند. از سوی دیگر، از آنجا که خوردگی لوله ها در نواحی اطراف گرده جوش صورت گرفته بود، لذا بررسی های فلزنگاری در نواحی گرده جوش و مناطق تحت تاثیر جوش نیز صورت گرفت. دستاوردها حاکی از آنند که جوش ها از کیفیت بالایی برخوردار نبوده و حاوی حفره هایی در گرده جوش و عیوبی نظیر عدم نفوذ کامل و یا نقص در نفوذ هستند. راههای جلوگیری از خوردگی لوله ها در پایان مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.