بررسی تاثیر دانه گیاه شنبلیله بر بیماری دیابت (در محیط آزمایشگاهی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دانه گیاه شنبلیله بر بیماری دیابت (در محیط آزمایشگاهی) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دانه گیاه شنبلیله بر بیماری دیابت (در محیط آزمایشگاهی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دانه گیاه شنبلیله بر بیماری دیابت (در محیط آزمایشگاهی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دانه گیاه شنبلیله بر بیماری دیابت (در محیط آزمایشگاهی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: گیاه شنبلیله با نام علمی Fenugreek (Trigonella Foenum-Graceum)، یکی از گیاهان خوراکی است که جنبه‏های دارویی مؤثری نیز برای آن قائل شده‏اند. یکی از خواص درمانی که در مورد این گیاه گزارش شده، اثر ضد دیابتی آن است.
مطالعه حاضر با هدف بررسی و ارزیابی تأثیر خوراکی عصاره دانه گیاه شنبلیله بر کاهش قند خون موشهای مبتلا به دیابت تجربی انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی، ۱۲ موش balb/c پس از تخریب سلول‌های بتای پانکراس به روش شیمیایی و با استفاده از تزریق زیرجلدی ۱۲۰mg/Kg آلوکسان، به دیابت مبتلا شدند و به دو گروه مورد و شاهد تقسیم شدند. گروه مورد با مقدار روزانه ۱ g/Kg وزن بدن از عصاره آبی پودر دانه شنبلیله به صورت خوراکی و به مدت ۶ روز تحت درمان قرار گرفتند. در گروه شاهد همزمان به جای عصاره شنبلیله از واحد معادل آب مقطر استفاده شد. اطلاعات به دست آمده از قند خون هر دو گروه با استفاده از آنالیز واریانس و آزمون t مورد تحلیل قرار گرفت.
یافته‌ها: پس از هر نوبت تجویز عصاره دانه شنبلیله، سطح قند خون در نمونه‌های گروه مورد نسبت به گروه شاهد کاهش چشمگیری پیدا کرد؛ به نحوی که در روزهای پنجم و ششم سطح قند خون گروه مورد به حد طبیعی نزدیک شد؛ ولی در گروه شاهد از روز اول تا ششم سیر صعودی داشت.
نتیجه‏گیری: کاهش قابل توجه در سطح سرمی قند خون می‌تواند به صورت تأخیری بعد از مصرف شنبلیله در موشها ایجاد شود.

کلید واژه: دیابت، دانه شنبلیله، موش کوچک آزمایشگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.