تاثیر تخریب اعصاب سروتونرژیک در هسته های راف خلفی و میانی بر روی بروز تحمل به اثر ضد دردی مرفین در موش صحرائی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تخریب اعصاب سروتونرژیک در هسته های راف خلفی و میانی بر روی بروز تحمل به اثر ضد دردی مرفین در موش صحرائی نر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تخریب اعصاب سروتونرژیک در هسته های راف خلفی و میانی بر روی بروز تحمل به اثر ضد دردی مرفین در موش صحرائی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تخریب اعصاب سروتونرژیک در هسته های راف خلفی و میانی بر روی بروز تحمل به اثر ضد دردی مرفین در موش صحرائی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تخریب اعصاب سروتونرژیک در هسته های راف خلفی و میانی بر روی بروز تحمل به اثر ضد دردی مرفین در موش صحرائی نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: هدف از این مطالعه، بررسی نقش سیستم سروتونرژیک مرکزی در بروز تحمل به اثر ضد دردی مرفین بود. روش ها: آزمایشات بر روی رت های ویستار نر بالغ در محدوده وزنی ۲۵۰-۲۰۰ گرم انجام گرفت. در یک گروه از رت ها (گروه کنترل) (n=8)، روزانه (۵mg/kg) مرفین به صورت داخل صفاقی تزریق شده و آزمون صفحه داغ ۳۰ و ۶۰ دقیقه پس از تزریق صورت می گرفت و نتایج به صورت زمان تاخیر در پاسخ (Latency Time) ثبت می گردید. در گروه های sham و تست متعاقب بیهوشی، کانول گذاری در داخل هسته های راف خلفی یا میانی با استفاده از دستگاه استریوتاکس انجام گرفت. سپس در گروه های sham 30 دقیقه بعد از تزریق داخل صفاقی (۱۰ mg/kg) دزیپرامین، ۱ml از حامل ۷ و ۵- دی هیدروکسی تریپتامین (۵, ۷-DHT) و در گروه های تست ۴mg/1ml از ۵, ۷-DHT با سرعت۰.۵ml/min از طریق کانول رهبر به داخل هسته ها تزریق صورت گرفته و تزریقات روزانه مرفین و آزمون صفحه داغ ۵ روز بعد از آن شروع شد. در انتهای تمامی آزمایشات نیز رنگ آمیزی هسته ها و بررسی صحت محل کانول گذاری انجام گرفته شد. یافته ها: نتایج بدست آمده نشانگر این بودند که در گروه های دست نخورده و کنترل زمان بروز تحمل به اثر ضد دردی مرفین ۱۰ روز بعد از شروع تزریقات روزانه مرفین حاصل شد، در حالیکه در رت های دریافت کننده ۵,۷-DHT در DRN و MRN این زمان به ترتیب در ۱۹ و ۲۱ روز بعد از تزریق مرفین مشاهده شد. بعد از تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده از آزمایشات، تفاوتهای آماری معنی داری بین نتایج گروه های تست با کنترل (p<0.001) یا(p<0.05) sham بدست آمد. پس تخریب اعصاب سروتونرژیک هسته های راف خلفی و میانی در رت قادر به ایجاد تاخیر در بروز تحمل به مرفین گشته است.نتیجه گیری: بنابراین می توان چنین نتیجه گیری کرد که تخریب مرکزی اعصاب سروتونرژیک در هسته راف، با به تاخیر انداختن بروز تحمل به اثرات بی دردی مرفین، نیاز به افزایش دوز مرفین برای اخذ اثرات ضد دردی اولیه را می کاهد.

کلید واژه: سیستم سروتونرژیک، هسته راف، مرفین، تحمل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.