تعیین ویژگی های شیردهی، ترکیبات شیر میش ها و رشد بره های نژاد شال و زندی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ویژگی های شیردهی، ترکیبات شیر میش ها و رشد بره های نژاد شال و زندی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ویژگی های شیردهی، ترکیبات شیر میش ها و رشد بره های نژاد شال و زندی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ویژگی های شیردهی، ترکیبات شیر میش ها و رشد بره های نژاد شال و زندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ویژگی های شیردهی، ترکیبات شیر میش ها و رشد بره های نژاد شال و زندی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۲
آزمایشی به منظور تعیین خصوصیات شیردهی، ترکیبات شیر در میش های نژاد شال (n=20) و زندی (n=19) 2 و ۳ ساله یک قلو زائیده و یک قلو شیرده و رشد بره های آنها انجام شد. میانگین طول دوره شیردهی و تولید شیر به ترتیب برای میش های شال ۱۱۹ روز و ۱۱۰.۳ کیلوگرم و برای میش های زندی ۹۱ روز و ۴۰.۹۵ کیلوگرم بود. سن میش تاثیری بر روی تولید شیر نداشت. تولید شیر میش های شال و زندی که بره های نر شیر می دادند (به ترتیب ۱۱۴.۳±۱.۹۶ کیلوگرم و ۴۳.۴±۱.۸۰ کیلوگرم) نسبت به میش هایی که بره های ماده شیر می دادند (بترتیب ۱۰۶.۳±۱.۶۰ کیلوگرم و ۳۸.۲±۱.۱۱ کیلوگرم) بطور معنی داری بیشتر بود (P<0.05). میانگین افزایش وزن روزانه، کل افزایش وزن بره های نر بیشتر از بره های ماده بود که در نژاد شال اختلاف معنی دار بود (P<0.05). وزن شیرگیری بره های نر در هر دو نژاد بیشتر از بره های ماده بود (P<0.01). میانگین چربی شیر ۵.۸۵ و ۶.۰۸ درصد، پروتئین ۵.۵۰ و ۵.۴۵ درصد، لاکتوز ۵.۰۳ و ۴.۵۲ درصد و مواد جامد غیر از چربی ۱۱.۷۷ و ۱۱.۵۵ درصد بترتیب در شیر میش های شال و زندی بود.
کلید واژه: میش، تولید شیر، ترکیبات شیر، شال، زندی، رشد بره
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.