بررسی آناستوموز عصبی مارتین – گروبر و شیوع آن در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آناستوموز عصبی مارتین – گروبر و شیوع آن در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آناستوموز عصبی مارتین – گروبر و شیوع آن در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آناستوموز عصبی مارتین – گروبر و شیوع آن در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آناستوموز عصبی مارتین – گروبر و شیوع آن در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۶

مقدمه: وجود ارتباطات تشریحی بین اعصاب اندام فوقانی باعث ایجاد مشکلات و حتی خطا، در آزمایش های الکترودیاگنوستیک می شود، شایع ترین آنها آناستوموز مارتین – گروبر (Martin- gruber anastomosis) یعنی ارتباط بین عصب مدیان و عصب اولنار در ساعد است. با استفاده از روش ساده و مطالعه بر روی صد نفر زن و مرد شیوع این ارتباط در جمعیت نرمال حدود ۳۸% تعیین شده است.
مواد و روش: در این مطالعه که در نیمه دوم سال ۷۹ روی صد نفر زن و مرد از میان مراجعان به مرکز طب فیزیکی و توانبخشی بیمارستان امام خمینی ارومیه انجام شد با استفاده از تحریک عصب اولنار و مدیان در سطح آرنج و ثبت از طریق الکترود سوزنی در عضله Add. Digiti Minimi وجود این آناستوموز در دست راست و چپ مورد مطالعه قرار گرفت.
نتایج: آناستوموزمارتین گروبر در ۳۸% جمعیت وجود دارد که در ۵۰% موارد به صورت دو طرفه و در ۵۰% یک طرفه می باشد و در مواردی که یک طرفه است ۲.۳ در دست راست و ۱.۳ در دست چپ می باشد. تفاوتی از این جهت بین زنان و مردان وجود ندارد، شیوع بالای این مورد بیانگر اهمیت توجه به آن و انجام این تست ساده در هر آزمایشگاه الکترودیاگنوستیک می باشد.
بحث: پیشنهاد می شود جهت جلوگیری از خطاهای الکترو دیاگنوستیک با استفاده از این روش ساده وجود آناستوموز مارتین گروبر در تمام مراجعان به مراکز الکترودیاگنوستیک، مورد آزمایش قرار گیرد تا تفسیر و تشخیص موارد بیماری با مشکل مواجه نشود.

کلید واژه: آناستوموز مارتین گروبر، الکترودیاگنوزیس عصب مدیان، عصب اولنار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.