بررسی وضعیت جمع آوری و دفع مواد زاید بیمارستان های استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۷۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت جمع آوری و دفع مواد زاید بیمارستان های استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۷۸ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت جمع آوری و دفع مواد زاید بیمارستان های استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۷۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت جمع آوری و دفع مواد زاید بیمارستان های استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت جمع آوری و دفع مواد زاید بیمارستان های استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۷۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: جمع آوری و دفع مواد زاید بیمارستان ها به جهت جلوگیری از تمرکز کانون های بیماری در این اماکن از اهمیت خاصی برخوردار است. مواد زاید بیمارستانی که از منابع مهم انتشار بیماری ها به شمار می آید باید به نحوی جمع آوری و دفع شوند که سلامتی جامعه و کارگران جمع آوری کننده را به مخاطره نیاندازند و محیط زیست را از آلودگی حفظ نمایند. هدف اصلی از این تحقیق، تعیین نحوه جمع آوری و دفع مواد زاید بیمارستانهای استان آذربایجان غربی است.
مواد و روش: روش تحقیق به صورت توصیفی – مقطعی و مشاهده ای است. جامعه مورد مطالعه کلیه بیمارستان های استان آذربایجان غربی است. جمع آوری اطلاعات با بازدید از بیمارستانها، اندازه گیری وزن و حجم زباله تولیدی، تکمیل پرسشنامه و چک لیست که روایی و پایایی آنها بررسی و احراز شده بود انجام گرفته است اطلاعات جمع آوری شده به کمک نرم افزار کامپیوتر SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
نتایج: یافته های بررسی نشان می دهد که میزان مواد زاید تولیدی به ازا هر تخت ۰.۹۵ کیلوگرم در روز است، نسبت مواد زاید مساله ساز به کل مواد ۵۶% برآورد شد. میانگین و انحراف معیار وزن زباله تولیدی مساله سازی به ازای هر تخت روز در بیمارستان های استان (۰.۵۳±%۱۸) کیلوگرم و حجم آن (۶.۳۱±۲.۸۱) لیتر تعیین شده است.
بحث: بررسی ها و مشاهدات از بیمارستان های این استان نشان می دهد که وضعیت بهداشتی جمع آوری و دفع مواد زاید مطلوب نیست و دارای اشکالات متعددی می باشد. توصیه می شود که مطالعات بیشتر در زمینه علل بروز اشکالات از جمله کمبود منابع اختصاصی، نداشتن آگاهی کافی کارگران و عدم نظارت مستمر انجام گیرد.

کلید واژه: مواد زاید بیمارستانی، جمع آوری، دفع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.