بررسی نتایج درمان گلوکوم مادرزادی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) طی سالهای ۱۳۷۰ لغایت ۱۳۷۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج درمان گلوکوم مادرزادی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) طی سالهای ۱۳۷۰ لغایت ۱۳۷۷ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج درمان گلوکوم مادرزادی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) طی سالهای ۱۳۷۰ لغایت ۱۳۷۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج درمان گلوکوم مادرزادی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) طی سالهای ۱۳۷۰ لغایت ۱۳۷۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج درمان گلوکوم مادرزادی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) طی سالهای ۱۳۷۰ لغایت ۱۳۷۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

هدف از این مطالعه بررسی نتایج درمانی گلوکوم مادرزادی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) بوده است. این مطالعه به‌صورت گذشته نگر ( Retrospective ) روی پرونده ۳۸ بیمار که با تشخیص گلوکوم مادرزادی از اواخر سال ۶۹ لغایت اواخر سال ۷۷ مراجعه کرده و درمان طبی یا جراحی شده بودند، انجام شد. در بررسی نتایج نهایی فشار چشم، کنترل فشار چشم تا حدود زیر ۲۱ میلمتر جیوه به عنوان موفقیت تلقی شده است. براساس نتایج حاصل از مطالعه که روی ۷۱ چشم از ۳۸ بیمار صورت گرفته بود، در ۵ چشم (۷%) تنها با درمان دارویی فشار چشم کنترل شده بود، ۶۶ مورد (۹۳%) نیاز به عمل جراحی پیدا کردند که از این تعدا د در ۴۷ چشم (۷۱%) با ۱ یا چند بار عمل جراحی فشار به زیر ۲۱ میلیمتر‌ جیوه رسید. شایعترین عمل جراحی ترابکولوتومی بود که روی ۶۲ چشم (۹۴%) و بین ۳ـ۱ بار انجام گردید و منجر به کنترل فشار در ۳۸ چشم (۵/۵۷%) شد. در نهایت در ۵۲ چشم (۷۳%) با درمان دارویی یا به وسیله اعمال مختلف جراحی، فشار چشم کنترل شده بود. در ۷۰% چشمها تغییری در قطر افقی قرنیه و میزان CUP در مقایسه بین اولین و آخرین معاینه وجود نداشت. کدورت قرنیه در اولین معاینه ۸۴% بود که در آخرین معاینه به ۳۸% تقلیل یافت. بطور کلی می‌توان گفت که درمان گلوکوم مادرزادی بر پایه جراحی استوار بوده و ترابکولوتومی به عنوان اولین اقدام درمانی در این بیماران، روشی موثر می‌باشد. در صورت عدم کنترل فشار داخل چشم بعد از انجام ترابکولوتومی می‌توان از عمل مجدد یا انجام ترابکولوتومی همراه با ترابکولکتومی استفاده کرد.

کلید واژه: گلوکوم مادرزادی، ترابکولوتومی، ترابکولکتومی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.