مقاله اکتشاف تفضیلی و تعیین عیار حد در معدن باریت کمشچه (اردستان، اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اکتشاف تفضیلی و تعیین عیار حد در معدن باریت کمشچه (اردستان، اصفهان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اکتشاف تفضیلی و تعیین عیار حد در معدن باریت کمشچه (اردستان، اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکتشاف تفضیلی و تعیین عیار حد در معدن باریت کمشچه (اردستان، اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اکتشاف تفضیلی و تعیین عیار حد در معدن باریت کمشچه (اردستان، اصفهان) :

مقاله اکتشاف تفضیلی و تعیین عیار حد در معدن باریت کمشچه (اردستان، اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زمین و منابع از صفحه ۳۷ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: اکتشاف تفضیلی و تعیین عیار حد در معدن باریت کمشچه (اردستان، اصفهان)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باریت
مقاله عیار حد
مقاله معدن کمشچه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
معدن باریت کمشچه در شمال شرقی استان اصفهان و جنوب غربی شهرستان اردستان در موقعیت جغرافیایی ۳۰o۱۲’ شمالی و ۰۵۲o۰۲’ شرقی قرار دارد. ذخایر معدنی در تاقدیس هایی که جهت عمومی محور اصلی آنها تقریبا شمال شرقی- جنوب غربی می باشد، تشکیل گردیده اند. باریت در روی خط الراس ها و به سمت پایین و در پهلوهای این تاقدیس ها و به شکل پراکنده وجود دارد. ذخائر باریت در زیر یک تپه مخروطی شکل که جنس سنگ آن از دولومیت های تریاس می باشد، قرار گرفته است. بر اساس عملیات اکتشافی انجام شده باریت بصورت سه رگه اصلی و تعدادی فرمهای لایه ای شکل در دولومیت های تریاس قرار دارد که این لایه بندی ها در تطابق با وضعیت لایه های رسوبی می باشد. کلسیت و کوارتز به مقدار کم و فلورین تا حداکثر ۲۰ درصد عیار به طور موضعی در داخل رگه ها وجود دارد، امتداد رگه ها شمالی- جنوبی و شیب آنها تقریبا عمودی و در بعضی نقاط ۸۰ درجه به سمت شرق است. لازم به ذکر است که به طور کلی میزان فلورین موجود در رگه ها بیشتر از نوع تمرکزهای لایه ای شکل و تمرکز باریت به شکل عدسی هایی که در داخل یک فرم لایه ای قرار گرفته اند وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.