ارزیابی تعادل تغذیه‌ای در تاکستانهای منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تعادل تغذیه‌ای در تاکستانهای منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تعادل تغذیه‌ای در تاکستانهای منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تعادل تغذیه‌ای در تاکستانهای منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تعادل تغذیه‌ای در تاکستانهای منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۲

وجود تعادل بین عناصر غذایی در باغهای میوه، عامل مهمی در افزایش عملکرد و بهبود کیفی میوه‌های تولیدی می‌باشد. تجزیه برگ، روش مناسبی برای ارزیابی وضعیت تعادل تغذیه‌ای در باغها می‌باشد. روش انحراف از درصد بهینه DOP) )[5]، مدلی جدید و آسان در مقایسه با روشهای قبلی در تفسیر نتایج تجزیه برگی است. در این روش، شاخصی با استفاده از فرمول زیر برای هر عنصر محاسبه می‌گردد که از جنبه مدیریت تغذیه‌ای بسیار مهم است. ۱۰۰)/Cref ]-100× DOP= [(Cدر این فرمول: DOP انحراف از درصد بهینه، C غلظت عنصر غذایی در نمونه برگ باغ مورد بررسی و Cref غلظت عنصر غذایی در نمونه برگ باغهای با عملکرد بالا می‌باشد. در این تحقیق، به منظور ارزیابی وضعیت تعادل تغذیه‌ای تاکستانهای منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد، از تعداد ۴۰ باغ، نمونه برگ و خاک تهیه و با استفاده از روشهای متداول آزمایشگاهی، مورد تجزیه‌های لازم قرار گرفتند. غلظت بهینه عناصر غذایی در برگ باغهای با عملکرد نسبی بالا، برای عناصر ازت، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم به ترتیب ۰۵/۵، ۷/۰، ۴۲/۱، ۷/۱ و ۴/۰ درصد و برای عناصر آهن، منگنز، روی، مس و بور به ترتیب ۵/۲۰۶، ۳/۱۱۰، ۵/۶۱، ۶/۱۴ و ۹/۳۳ میلی‌گرم در کیلوگرم تعیین گردید. بدین ترتیب شاخص انحراف از درصد بهینه DOP)) برای باغهای با عملکرد پایین محاسبه شد. نتایج نشان داد که همه باغهای با عملکرد نسبی پایین، در وضعیت نامتعادلی از عناصر غذایی قرار داشته و کمبود آهن در ۹۱%، منگنز و مس هر یک در ۸۲%، پتاسیم در ۶۷%، روی در ۵۹% و بور در ۵/۵۴% از این باغها،‌ قابل پیش بینی است.

کلید واژه: انگور، تعادل تغذیه‌ای، روش انحراف از درصد بهینه (DOP)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.