قابلیت استفاده از فسفر و پروتئین در جوجه های گوشتی نر تغذیه شده با واریته های مختلف گندم با و بدون مکمل فیتاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 قابلیت استفاده از فسفر و پروتئین در جوجه های گوشتی نر تغذیه شده با واریته های مختلف گندم با و بدون مکمل فیتاز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد قابلیت استفاده از فسفر و پروتئین در جوجه های گوشتی نر تغذیه شده با واریته های مختلف گندم با و بدون مکمل فیتاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قابلیت استفاده از فسفر و پروتئین در جوجه های گوشتی نر تغذیه شده با واریته های مختلف گندم با و بدون مکمل فیتاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن قابلیت استفاده از فسفر و پروتئین در جوجه های گوشتی نر تغذیه شده با واریته های مختلف گندم با و بدون مکمل فیتاز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

تاثیر مکمل آنزیم فیتاز بر قابلیت استفاده فسفر و پروتئین و نیز عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با هشت واریته مختلف گندم ارزیابی شد. مقدار فیتات واریته های گندم در آزمایشگاه تعیین گردید. در چارچوب طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل، ۳۸۴ قطعه جوجه یک روزه گوشتی نر تجاری (هوبارد × پترسون) به ۹۶ گروه چهار جوجه ای تقسیم شدند. هر یک از ۲۴ جیره آزمایشی (هشت واریته گندم) در سه سطح آنزیم فیتاز (صفر، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ واحد در کیلوگرم) به چهار تکرار و به مدت ۲۱ روز داده شد. در سن ۲۱ روزگی، جوجه های هر تکرار توزین و به وسیله شکستن مهره گردن کشته شدند. محتویات ایلئوم جمع آوری و برای تعیین فسفر، فیتات، نیتروژن و اکسید کرم تجزیه شیمیایی گردید. استخوان ران چپ دو جوجه در هر تکرار جدار و با هم مخلوط و برای تعیین خاکستر استخوان مورد استفاده قرار گرفت.
میان واریته های مختلف گندم از لحاظ میزان فیتات اختلاف معنی دار (P<0.03). دیده شد. اثر واریته گندم بر وزن بدن، ضریب تبدیل غذا و خاکستر استخوان معنی دار بود (P<0.05). فیتاز اضافه شده باعث بهبود معنی دار (P<0.05) وزن بدن، مصرف غذا، ضریب تبدیل غذا و خاکستر استخوان گردید. افزودن ۵۰۰ واحد فیتاز در کیلوگرم غذا قابلیت هضم پروتئین را به گونه ای معنی دار بهبود بخشید. اختلاف بین سطوح فیتاز (۵۰۰ و ۱۰۰۰ واحد) از لحاظ وزن بدن، مصرف غذا، ضریب تبدیل غذا و خاکستر استخوان معنی دار نبود. به طور کلی، افزودن فیتاز به جیره های حاوی گندم باعث بهبود عملکرد، قابلیت هضم پروتئین و قابلیت استفاده از فسفر فیتاته در جوجه های گوشتی شد. بنابراین، می توان برای کاهش هزینه غذا و آلودگی محیط از فیتاز استفاده نمود.

کلید واژه: فیتاز، فیتات، فسفر، قابلیت هضم پروتئین، جوجه های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.