مطالعه خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه: مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه: مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه: مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه: مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه: مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف: شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد واکنش اکسیداسیون لیپوپروتیین با چگالی کم (LDL) نقش مهمی در آتروژنز دارد. وقتی LDL اکسید می شود، تمایل آن به رسپتورش کاهش می یابد. جمع شدن LDL اکسیده در ماکروفاژها، منجر به پیدایش سلولهای کف آلود و تشکیل شدن آرترواسکلروز می گردد. سالهاست که توجه محققان بر روی یافتن ترکیبات آنتی اکسیدانی که مانع از اکسیداسیون LDL شوند. بدون اینکه اثرات مخربی داشته باشند قرار گرفته است. اخیرا، فلاونوییدها به عنوان ترکیبات آنتی اکسیدان مورد توجه قرار گرفته اند. هدف از این تحقیق، احتمال استفاده از این ترکیبات در پیشگیری یا درمان آرترواسکلروز است. مواد و روش: در این مطالعه اثرات چهار ترکیب فلاونوییدی به نام های: ژینستین، کولرستین، مورین و نارینجین بر روی تمایل LDL طبیعی و اکسیده (با یونهای Cu+2) به رسپتورش در سطح سلول های بافت آدرنال گوسفند و در حضور LDL نشاندار شده با فلورستین ایزوتیوسیانات (FITC)، مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور، پس از جداسازی محلول LDL از سرم نرمال وانکوباسیون آن فلاونوییدهای فوق، واکنش اکسیداسیون بر روی آن انجام گرفت و مقداری از محلول LDL با FITC، نشاندار گردید و سپس همه محلول های فوق به محیط شامل سلولهای بافت آدرنال (که حاوی رسپتور LDL هستند) اضافه شد و شدت فلورسانس مایع رویی مخلوط آزمایش پس از سانتریفوژ، در اسپکتروفلوریمتر خوانده شد. نتایج: نتایج حاصل نشان داد که میان ۴ فلاونوئید مورد مطالعه، «کوئرستین» دارای بیشترین اثر بر روی افزایش تمایل LDL به رسیتور مربوطه می باشد (برای LDL طبیعی ۳۰ درصد و برای LDL اکسیده ۷۵ درصد). ترتیب اثرات این ترکیبات به صورت زیر است: نارینجین< ژینستین< مورین< کوئرستین. اثرات این ترکیبات وابسته به دوز است و بهترین غلظت به دست آمده در این بررسی برابر ۲۰۰ میکرومولار است. بحث: این یافته ها بیانگر این است که به احتمال، برخی فلاونوییدها با اثر بر روی تمایل LDL به رسپتورش می تواند از ایجاد آرترواسکلروز پیشگیری نماید.

کلید واژه: LDL، رسپتور LDL، آترواسکلروز، فلاونویید، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.