زیست شناسی مگس شکارگر (Leucopic glyphinivora Tanas. (Dip.:Chamaemyiidae و کارایی آن در مبارزه بیولوژیک با شته سیاه باقلا (.Aphis fabae Scop)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زیست شناسی مگس شکارگر (Leucopic glyphinivora Tanas. (Dip.:Chamaemyiidae و کارایی آن در مبارزه بیولوژیک با شته سیاه باقلا (.Aphis fabae Scop) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زیست شناسی مگس شکارگر (Leucopic glyphinivora Tanas. (Dip.:Chamaemyiidae و کارایی آن در مبارزه بیولوژیک با شته سیاه باقلا (.Aphis fabae Scop)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زیست شناسی مگس شکارگر (Leucopic glyphinivora Tanas. (Dip.:Chamaemyiidae و کارایی آن در مبارزه بیولوژیک با شته سیاه باقلا (.Aphis fabae Scop)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زیست شناسی مگس شکارگر (Leucopic glyphinivora Tanas. (Dip.:Chamaemyiidae و کارایی آن در مبارزه بیولوژیک با شته سیاه باقلا (.Aphis fabae Scop) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۷

در بررسی زیست شناسی مگس شکارگرLeucopis glyphinivora Tanas.، طول عمر حشرات کامل حدود هشت روز و میانگین تولید تخم توسط هر ماده ۳۵.۷ عدد بود. دوره جنینی، سه سن لاروی و پویاریوم به ترتیب ۲.۷،۲.۱۶، ۳.۴۸، ۵.۷ و ۸.۴۵ روز، و یک نسل آن حدود یک ماه طول کشید. کارایی این شکارگر با قرار دادن تخم آن در مجاورت حشرات کامل شته سیاه باقلا به ترتیب نسبت های ۱ به ۱، ۱ به ۲، ۱ به ۴، ۱ به ۸ و ۱ به ۱۶ روی گیاه باقلا بررسی شد. لاروهای سن اول تنها از پوره های سن اول و دوم شته تغذیه می کردند. نسبت های ۱ به ۴، ۱ به ۸ و ۱ به ۱۶ شکارگر به شکار، به ترتیب باعث ۹۷.۹ ،۹۸.۸، و ۶۱ درصد کاهش جمعیت شته گردید، در حالی که در نسبت های ۱ به ۱ و۱ به ۲، لاروهای شکارگر به دلیل ترک گیاه میزبان برای جستجوی پوره های ریز شکار، در کاهش جمعیت آن ناموفق بودند. بنابراین، لاروهای این شکارگر صرفا در یک محدوده خاص از ساختار سنی و جمعیتی شته میزبان کارایی داشتند.

کلید واژه: مگس شکارگر، Leucopis glyphinivora، شته سیاه باقلا، مبارزه بیولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.