مقاله ارزیابی ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا :

مقاله ارزیابی ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۳۳ تا ۱۴۴ منتشر شده است.
نام: ارزیابی ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خمیر کاغذ
مقاله NSSC
مقاله ساقه کلزا
مقاله بازده
مقاله عدد کاپا
مقاله ویژگی های مقاومتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش ویژگی های مقاومتی خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا مورد بررسی قرار گرفته است. پخت های مقدماتی با بهره گیری از میزان مختلف مواد شیمیایی شامل سولفیت سدیم و نسبت سولفیت سدیم به کربنات سدیم ۳ به ۱ و زمان های متفاوت پخت، انجام گرفته و پس از تحلیل نتایج بازده خمیر کاغذها، خمیرکاغذهای تهیه شده با میزان ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و ۱۶ درصد سولفیت سدیم و و زمان پخت ۲۰ دقیقه و نیز خمیر کاغذهای تهیه شده با ۱۲% سولفیت سدیم و زمان های پخت ۲۰، ۴۰ و ۶۰ دقیقه برای بررسی ویژگی های مقاومتی کاغذ دست ساز برگزیده شدند. خمیرکاغذها تا درجه روانی ۴۰۰ میلی لیتر استاندارد کانادائی پالایش شده و پس از آن کاغذ دست ساز ساخته شده است. شاخص مقاومت در برابر پاره شدن این خمیرکاغذها بین ۶ تا mNm۲/g7.5 و شاخص مقاومت در برابر کشش آنها بین ۳۵۶ تا Nm/g66.5 متغیر بوده است. تاثیر میزان مواد شیمیایی مصرفی و زمان پخت بر ویژگی های یاد شده در سطح %۵ معنی دار بوده است. در اثر کاهش بازده، هر دو ویژگی افزایش یافته و در اثر زیاد شدن مقاومت در برابر کشش، مقاومت در برابر پاره شدن نیز افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.