معرفی یک مورد فیبریلاسیون بطنی تهدید کننده حیات هنگام تعبیه کاتترورید مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی یک مورد فیبریلاسیون بطنی تهدید کننده حیات هنگام تعبیه کاتترورید مرکزی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی یک مورد فیبریلاسیون بطنی تهدید کننده حیات هنگام تعبیه کاتترورید مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی یک مورد فیبریلاسیون بطنی تهدید کننده حیات هنگام تعبیه کاتترورید مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی یک مورد فیبریلاسیون بطنی تهدید کننده حیات هنگام تعبیه کاتترورید مرکزی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: در اکثر جراحیهای قلب باز جهت پایش وضعیت همودینامیک و تجویز داروهای وازواکتیو ازکاتترورید مرکزی نیز استفاده میشود. بطور مکرر اتفاق می افتد که کارگذاری داخل قلبی یک جسم خارجی مثل کاتترورید مرکزی، کاتتر شریان ریوی و یا کاتتر الکترود که به داخل بطن مهاجرت می کند، باعث ایجاد آریتمی میگردد. در مطالعات انجام شده استفاده از وضعیت سربالا به همراه right lat tilt به جای وضعیت معمول سرپایین (ترندلنبورگ) و دقت در وارد کردن حداکثر ۲۲ سانتی متر از طول guide wire و دیلاتور به داخل مسیر رگ، پیشنهاداتی است که جهت کاستن از عارضه فوق داده شده است.معرفی بیمار: در این مطالعه یک مورد آریتمی بطنی تهدید کننده حیات را گزارش می کنیم که در هنگام قرار دادن guide wire در زمان تعبیه کاتترورید مرکزی ژوگولار داخلی راست در یک آقای ۴۱ ساله کاندید عمل جراحی انتخابی پیوند عروق کرونر رخ داد، که علیرغم خارج کردن سریع سیم و سپس عملیات احیای قلبی ریوی شامل دفیبریلاسیونهای متعدد و تجویز داروهای آنتی آریتمیک، پاسخ مناسب دریافت نشد. بعد از ۴۵ دقیقه ماساژ قلبی بیمار از طریق شریان و ورید فمورال کانوله شده و روی پمپ قلبی ریوی (Cardio Pulmonorary Bypass)CPB قرار گرفت. عمل جراحی بدون حادثه انجام گردید، و در پایان عمل علایم حیاتی بیمار ثابت بوده و بدون هیچ داروی کمکی از پمپ قلبی ریوی جدا گردید. بعد از اتمام عمل جراحی بیمار به بخش مراقبتهای ویژه انتقال یافته و بعد از چهار روز بستری به بخش منتقل و در روز هشتم بعد از عمل جراحی با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص گردید.نتیجه گیری و توصیه ها: تحریک مکانیکی حفرات قلبی بطور شایع باعث فعالیت اکتوپیک که اغلب با خارج کردن محرک از بین می رود، اما در مورد بیمارما فیبریلاسیون بطنی پایدار و تهدید کننده حیات رخ داد که به درمانهای معمول جواب نداد. این مسئله توجه به امکان بروز عارضه فوق و انجام تمهیدات لازم جهت کاهش موارد بروز و آمادگی جهت درمانهای مقتضی را می طلبد.

کلید واژه: آریتمی بطنی، پمپ قلبی ریوی، کانولاسیون ورید مرکزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.