کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در کبد طیور کشتار شده و فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در کبد طیور کشتار شده و فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در شهرکرد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در کبد طیور کشتار شده و فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در کبد طیور کشتار شده و فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در کبد طیور کشتار شده و فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در شهرکرد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

عفونت های ناشی از کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یکی از مهمترین بیماری های منتقله از غذا در بسیاری از کشورهای جهان می باشد که باعث ایجاد اسهال در اکثر کشورها می شود. در این بررسی ۴۰۰ نمونه کد طیور از تابستان ۱۳۸۰ لغایت بهار ۱۳۸۱ از فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در سطح شهرکرد و کشتارگاه صنعتی طیور شهرکرد نمونه برداری شد. نمونه ها در محیط های کشت غنی کننده و اختصاصی کشت داده شدند.از مجموع ۴۰۰ نمونه کبد گرفته شده، ۶۴.۷۵ درصد از کبدها آلوده به کمپیلوباکتر ژژونی تشخیص داده شد که از ۲۰۰ نمونه اخذ شده از فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور، ۶۵ درصد و از ۲۰۰ نمونه اخذ شده از کشتارگاه صنعتی طیور شهرکرد ۶۴.۵ درصد آلوده به کمپیلوباکتر ژژونی بود. همچنین از ۴۰۰ نمونه کبد گرفته شده در طول ۴ فصل سال، در پاییز ۱۳۸۰، با ۸۰ درصد بالاترین میزان آلودگی و در بهار ۱۳۸۱، با ۴۵ درصد کمترین میزان آلودگی به کمپیلوباکتر ژژونی مشاهده شد. از نظر آماری اختلاف معنی داری بین هر کدام از فصول با میزان کل و در بین فصول مختلف مشاهده شد (P<0.001).بر اساس نتایج حاصله می توان گفت که مصرف کبد طیور آلوده به کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یکی از مخاطرات بهداشتی در جوامع انسانی نقش مهمی ایفا می نمایند.

کلید واژه: کمپیلوباکتر ژژونی، کبد طیور، کشتارگاه، فروشگاه ها، شهرکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.