مقاله سنگ شناختی و کانی سازی در معادن باستانی وشنوه (جنوب قم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنگ شناختی و کانی سازی در معادن باستانی وشنوه (جنوب قم) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنگ شناختی و کانی سازی در معادن باستانی وشنوه (جنوب قم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنگ شناختی و کانی سازی در معادن باستانی وشنوه (جنوب قم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنگ شناختی و کانی سازی در معادن باستانی وشنوه (جنوب قم) :

مقاله سنگ شناختی و کانی سازی در معادن باستانی وشنوه (جنوب قم) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در زمین و منابع از صفحه ۲۷ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: سنگ شناختی و کانی سازی در معادن باستانی وشنوه (جنوب قم)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وشنوه
مقاله آندزیت بازالتی
مقاله مس
مقاله استراتاباند
مقاله تیپ میشیگان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه وشنوه در ۶۰ کیلومتری جنوب قم در زون آتشفشانی ارومیه – دختر قرار گرفته است. سنگهای ولکانیکی ائوسن میانی تا بالایی حجم غالب سنگهای منطقه را تشکیل می دهد. سنگهای ولکانیکی از نوع آندزیت بازالتی تا بازالت آندزیتی، آندزیت مگاپورفیر، اولیوین بازالت، اولیوین دولریت و کریستال لیتیک توف می باشند. ماگماتیسم تاخیری نیز به دنبال فاز ولکانیکی ائوسن، باعث ایجاد یک سری جریانهای گدازه ای و سیستم دایک فراوان در منطقه شده است. این دایکها و روانه ها ترکیبی در حد آندزیت تا آندزیت های تفریق یافته به سمت قطب آلبیتیت دارند و حاوی انکلاوهای گابروئیدی می باشند. از دیدگاه زمین شناسی اقتصادی، در این منطقه آثار کانی سازی مس و کارهای معدنکاری باستانی مشاهده می شود. عمده کانه های مس در منطقه از نوع مالاکیت، کالکوزیت و کوولیت می باشد. کانی سازی محدود به یک افق چینه ای از گدازه های آندزیت بازالتی با بافت آمیگدالوئیدال است به همین جهت یک کانی سازی تیپ استراتاباند (Stratabound Type) محسوب می شود. این نوع کانی سازی به طور جسته و گریخته در منطقه وشنوه و پیرامون آن دیده می شود. بافت غالب کانی سازی رگه ای، رگچه ای و پر کننده فضاهای خالی است. با توجه به بافت و ساخت و پاراژنز، این کانسار در رده اپی ترمال جای دارد به نحوی که می توان آنرا با کانسار تیپ میشیگان مقایسه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.