بررسی شیوع عوارض یائسگی و عوامل مرتبط با آن در مراجعین به درمانگاه زنان بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام، سال ۱۳۸۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع عوارض یائسگی و عوامل مرتبط با آن در مراجعین به درمانگاه زنان بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام، سال ۱۳۸۰ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع عوارض یائسگی و عوامل مرتبط با آن در مراجعین به درمانگاه زنان بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام، سال ۱۳۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع عوارض یائسگی و عوامل مرتبط با آن در مراجعین به درمانگاه زنان بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام، سال ۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع عوارض یائسگی و عوامل مرتبط با آن در مراجعین به درمانگاه زنان بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام، سال ۱۳۸۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۸

یائسگی بخشی از زندگی یک زن است که به دلیل کاهش هورمونهای تخمدانی، باعث توقف و قطع دائمی قاعدگی می شود و همراه با علائم و عوارض متعددی است که می تواند روی نحوه زندگی و توانایی یک زن یائسه تاثیرگذار باشد.
در این پژوهش توصیفی- مقطعی به منظور تعیین شیوع عوارض یائسگی و عوامل مرتبط با آن در ۳۰۶ زن یائسه مراجعه کننده به درمانگاه بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام طی سال ۱۳۸۰ از فرم مصاحبه، وزنه و سانتی متر استفاده گردید.
نتایج نشان داد بیشترین میزان شیوع عوارض به ترتیب عبارت بودند از عوارض استخوانی (۸۴.۵%)، اختلال خواب (۶۲.۵%)، گر گرفتگی (۳۷.۳%)، چروکیدگی پوست (۳۵.۰۸%)، تحریک پذیری عصبی (۲۷.۲%)، بیماری قلبی- عروقی (۳۵.۹%)، و کمترین میزان شیوع عوارض مربوط به بی اختیاری ادراری (۳.۹%)، خونریزی غیرعادی واژینال (۲.۹۵%)، اضطراب (۱.۹۶%)، ریزش مو (۱.۹۶) و مقاربت دردناک (۹%) بود.
عوارض یائسگی در واحدهای مورد پژوهش با سن، وضعیت اقتصادی، سن یائسگی، B.M.I و مصرف O.C.P، ارتباط معنی داری داشت P<0.05)). همچنین ارتباط معنی داری بین مدت یائسگی و عوارض دیده شد (P<0.1). ولی بین عوارض با محل زندگی، تعداد حاملگی، میزان فعالیت بدنی، مصرف سیگار و مصرف لبنیات ارتباطی بدست نیامد.
با توجه به نتایج این تحقیق جهت کاستن مشکلات لازم است با افزایش سطح آگاهی زنان و دسترسی رایگان آنان به داروهای پیشگیری از عوارض در مراکز بهداشتی درمانی، عوارض مذکور را کنترل و درمان نمود.

کلید واژه: یائسگی، عوارض، زنان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.