مقاله تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ :

مقاله تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۴۸ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندازه ذره
مقاله خردل زرد
مقاله سینرسیس
مقاله کچاپ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: جدا شدن سرم (سینرسیس) یکی از مهمترین مشکلات صنعت تهیه کچاپ است به همین دلیل معمولا در فرمولاسیون آن از هیدروکلوئیدهای مختلف استفاده می شود. کربوکسی متیل سلولز(cmc) ، که به طور عمده در فرمولاسیون سس کچاپ به کار می رود نه تنها کنترل خوبی بر سینرسیس ندارد بلکه احتمال تاثیرات آلرژی زایی و سرطانزایی هم وجود دارد. بنابراین هیدروکلوئیدهای طبیعی مثل موسیلاژ خردل به عنوان جانشین (cmc) قابل بررسی است.
مواد و روش ها: در این مطالعه غلظت های مختلف پودر کامل خردل زرد (۰، ۰۳، ۰۵، ۰۷، ۰۹، ۱۱، ۱۳ و ۱۵ درصد) با ترکیب نامطلوب کربوکسی متیل سلولز، که به طور عمده در فرمولاسیون سس کچاپ به کار می رود جایگزین شد و اندازه ذره (توسط لیزر دیفراکتومتر) و میزان سینرسیس ( توسط سانتریفوژ با ۴۶۰۰ gبه مدت ۲۰ دقیقه( آن مطالعه شد.
یافته ها: کمترین میزان سینرسیس (۱۳۹ درصد) و اندازه ذره (۱۰۴۳۷) در بین نمونه های فاقد کربوکسی متیل سلولز، نمونه حاوی ۱۵ درصد خردل می باشد. همچنین میانگین اندازه ذرات (d۴۳) در نمونه حاوی ۰۵ درصد و ۱۵ درصد خردل به ترتیب ۱۴ درصد و ۱۷ درصد نسبت به نمونه شاهد کاهش پیدا کرد.
نتیجه گیری: بر طبق نتایج حاصله، خردل در غلظت زیاد نقش موثری بر روی کنترل سینرسیس و کوچک کردن اندازه ذرات داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.