مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی :

مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۵۷ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی فیزیکوشیمیایی
مقاله ترکیب اسید چرب
مقاله دانه کدو حلوایی
مقاله روغن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کدو گیاهی از خانوادهCucurbitaceae با دانه های روغنی می باشد که روغن آن توسط کمیسیون اتحادیه اروپا به عنوان یک روغن خوراکی پذیرفته شده است. با توجه به تنوع گونه ای کدو حلوایی، هدف از این پژوهش تعیین درصد روغن ارقام مختلف دانه کدو حلوایی کشت شده در ایران و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های حاصله به عنوان منبع جدیدی از روغن می باشد.
مواد و روش ها: در این تحقیق از ۶ رقم دانه کدو حلوایی کشت شده در مناطق مختلف ایران به منظور استخراج روغن به روش سوکسله استفاده گردید. روغن استخراجی تحت یک سری آزمایشات فیزیکی و شیمیایی چون تعیین ترکیب اسید چرب، اندیس رفراکت، اندیس یدی، اندیس صابونی، ترکیبات غیر صابونی، رنگ، عدداسیدی، عدد پراکسید و زمان مقاومت در برابر اکسیداسیون قرار گرفت.
یافته ها: راندمان استخراج روغن در ارقام مختلف ۴۷-۳۴ درصد تعیین گردید. ترکیب اسیدهای چرب روغن نشان داد که اولئیک اسید و لینولئیک اسید عمده ترین اسیدهای چرب تک غیراشباع و چندغیراشباع این روغن می باشند که از نظر تغذیه ای نیز دارای اهمیت فراوان هستند. ضمن اینکه نمونه D (بابل) به دلیل دارا بودن درصد نسبتا بالای روغن (۴۵%)، ترکیب اسید چرب مطلوب، زمان پایداری بالاتر در برابر اکسیداسیون (۲۱۹۷ ساعت) بهترین نمونه معرفی می گردد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده روغن دانه کدو حلوایی به دلیل محتوی بالای اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع، می تواند به عنوان یک روغن با ارزش مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.