مقاله واکنش ژنوتیپ های گوجه فرنگی به بیماری شانکر آلترناریایی ساقه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش ژنوتیپ های گوجه فرنگی به بیماری شانکر آلترناریایی ساقه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش ژنوتیپ های گوجه فرنگی به بیماری شانکر آلترناریایی ساقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش ژنوتیپ های گوجه فرنگی به بیماری شانکر آلترناریایی ساقه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش ژنوتیپ های گوجه فرنگی به بیماری شانکر آلترناریایی ساقه :

مقاله واکنش ژنوتیپ های گوجه فرنگی به بیماری شانکر آلترناریایی ساقه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۴۳۷ تا ۴۴۹ منتشر شده است.
نام: واکنش ژنوتیپ های گوجه فرنگی به بیماری شانکر آلترناریایی ساقه
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گوجه فرنگی
مقاله ژنوتیپ ها
مقاله شانکر ساقه
مقاله Alternaria alternata
مقاله مقاومت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
واکنش بیست و دو ژنوتیپ گوجه فرنگی در مزرعه و گلخانه به یک جدایه مهاجم و بیماریزای قارچ عامل شانکر ساقه (Alternaria alternata f.sp. lycopersici) با انجام آلودگی مصنوعی مورد ارزیابی قرار گرفت. گیاهچه های ژنوتیپ های گوجه فرنگی پس از انتقال نشا به خطوط کاشت در مزرعه و یا به گلدان های پلاستیکی در گلخانه، با سوسپانسیون جدایه قارچ عامل بیماری به میزان ۱۰۶ اسپور در میلی لیتر به طور جداگانه مایه زنی شدند. آزمایش مزرعه ای در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار و آزمایش گلخانه ای در قالب طرح آماری کاملا تصادفی با چهار تکرار به اجرا در آمد. پس از ظهور علایم بیماری در مزرعه و گلخانه، یادداشت برداری از صفات مختلف از جمله نمره آلودگی انجام شد. نتایج ارزیابی های مزرعه ای و گلخانه ای نشان داد که ارقام King stone، FDT202 وEarly orbano VF به ترتیب با میانگین نمره آلودگی ۶۲/۱، ۰۲/۲ و ۱۱/۲ در آزمایش مزرعه ای و میانگین نمره آلودگی ۲۵/۱، ۹۵/۱ و ۸/۱ در آزمایش گلخانه ای و هیبرید suuny×Sp-100 با نمره آلودگی ۵۵/۱ در مزرعه و ۸/۱ در گلخانه، کمترین نمره آلودگی را داشتند و به عنوان ژنوتیپ های مقاوم به این بیماری شناخته شدند. علاوه بر شاهد حساس آزمایش، رقم Peto early ch و لاین های L106،L109 و L107 با دارا بودن بیشترین نمره آلودگی در هر دو آزمایش مزرعه ای و گلخانه، به عنوان حساس ترین ژنوتیپ ها به بیماری شانکر ساقه شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.