مقاله انتقال پذیری نشانگرهای مولکولی SSR سیب، به ژنوتیپ های به (.Cydonia oblonga Mill)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتقال پذیری نشانگرهای مولکولی SSR سیب، به ژنوتیپ های به (.Cydonia oblonga Mill) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتقال پذیری نشانگرهای مولکولی SSR سیب، به ژنوتیپ های به (.Cydonia oblonga Mill)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتقال پذیری نشانگرهای مولکولی SSR سیب، به ژنوتیپ های به (.Cydonia oblonga Mill)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتقال پذیری نشانگرهای مولکولی SSR سیب، به ژنوتیپ های به (.Cydonia oblonga Mill) :

مقاله انتقال پذیری نشانگرهای مولکولی SSR سیب، به ژنوتیپ های به (.Cydonia oblonga Mill) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۴۵۱ تا ۴۶۷ منتشر شده است.
نام: انتقال پذیری نشانگرهای مولکولی SSR سیب، به ژنوتیپ های به (.Cydonia oblonga Mill)
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله به
مقاله Cydonia oblonga؛ نشانگر SSR؛ انتقال پذیری
مقاله سیب
مقاله پلی مورفیسم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیش از ۵۰ ژنوتیپ و رقم به در کلکسیون ملی کشور جمع آوری شده است که اطلاعات مورفولوژیک و ژنتیکی کمی از آن ها در اختیار است. به منظور بررسی تنوع ژنتیکی این ژرم پلاسم در مرحله اول اقدام به ارزیابی انتقال پذیری توالی های تکراری ساده مربوط به گونه سیب، به شماری از ژنوتیپ های به کشور شد. برای این منظور DNA سیزده ژنوتیپ به استان اصفهان همراه با رقم تجارتی «اصفهان» با روش های CTAB تغییر یافته،SDS تغییر یافته و ادغام دو روش CTAB و SDS استخراج و بهترین کیفیت DNA از روش اخیر حاصل شد. DNA این مواد با استفاده از هشت جفت آغازگر SSR سیب شامل CH05d04، CH02b10، CH02d08، CH03g06، CH02h11a، CH04e03، CH04a12 و NZ02b01 تکثیر شد. هفت جفت از آغازگرهای مورد استفاده قادر به تکثیر ۳۳ مکان ژنی توالی های تکراری ساده ژرم پلاسم به موردارزیابی بودند، که از این تعداد شش جفت آغازگر تنوع ژنتیکی نشان دادند. جفت آغازگر CH03g06 قادر به تکثیر بیشترین آلل بود و بالاترین شاخص اطلاعاتی پلی مورفیسم را نشان داد، در حالی که جفت آغازگر NZ02b01 هیچ قطعه ای را تکثیر نکرد. بر اساس الگوی باندی تولیدی، ژنوتیپ های به استان اصفهان در هشت کلاستر به ترتیب دربردارنده ۱، ۲، ۱، ۳، ۲ ، ۲، ۱ و ۱ ژنوتیپ طبقه بندی شدند و به نظر می رسد دو ژنوتیپ SHA1 و SVS2 یکسان باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.